Ana içeriğe atla

MSW 2020 İlk Etap!

 

Herkese merhabalar!

Stardoll'da bugün MSW için oylamalar başladı. Oylamalarla birlikte Stardoll her sene yaptığı katılımcılar ve oy verecek olanları bilgilendirme amaçlı yazıyı yayınladı. Bu yazıya buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Ayrıca ana sayfa, evim, mağaza gibi seçeneklerinin olduğu kısmın en sonundaki MSW işaretine tıklayarak da bu sayfaya ulaşabilirsiniz.





MSW ile ilgili bütün merak ettiklerinizi bulabileceğiniz bilgilendirme yazıları;






Ayrıca bilgilendirme yazısının üstündeki "Kendini Tanıt!" yazısına tıklayarak MSW bedavalarını alacağınız bir sekmeye gidebilirsiniz. Aşağıdaki "Süitime gönder" butonuna basınca ürünler süitinize geliyor.




Gelen hediyeler;




Tüm bunlara ek olarak herhangi bir Stardollar ve Superstarlık alımında aşağıdaki saç hediye olarak veriliyor. Satın alım yaptığınızda saç, güzel salonunuzdaki saç bölümüne geliyor.




Chat odalarına gelecek olursak, 1 adet 2018 yılına ait chat odasının 1 sd  değerinden herkes tarafından kullanıma açık olduğunu görüyoruz.




Şimdilik 2020 MSW için söyleyebileceklerim bu kadar. Yenilikler eklendikçe sizi mutlaka haberdar edeceğiz! Bu seneki MSW ile ilgili düşüncelerinizi belirtmeyi unutmayın!



Yorumlar