Ana içeriğe atla

2. Modam Stardoll Yeni Yıl Hediyeleşmesi!

 

Herkese iyi pazarlar!

Geçtiğimiz sene evlerde geçirdiğimiz bir yeni yıl aklımıza oyun içerisinde küçük bir hediyeleşme etkinliğini getirmişti. Kutlamaların olmadığı o zaman diliminde sanal da olsa gelen hediyeler ve tebrikleşmeler bizlere çok büyük keyif vermişti, bu sebeple bu sene de bunun tekrarını yapmak istedik.


Bu etkinlikte ben ve Begüm, katılanları rastgele çekiliş yapılan uygulamalarda birileriyle eşleştirecek ve kendilerine çıkan kişiyi belli bir tarihte söyleyeceğiz. Elbette hediyeleşmenin yapıldığı güne kadar kimse kendisine hediye alacak kişiyi değil, sadece hediye alacağı kişiyi bilecek. Hediyeleşme gününde ise herkes hediyesini gönderip dilerse yeni yıl tebrikleriyle beraber kendisine çıkan kullanıcıya yorum bırakacak :)


Etkinliğimiz hem Starcoins hem de Stardollar bazında olacak. İsterseniz sadece Starcoins hediyeleşmesine, isterseniz sadece Stardollar hediyeleşmesine, isterseniz de ikisine birden katılabilirsiniz. Bu sebeple katılan kişilerin aşağıda kullanıcı isimleriyle beraber yorumda hangi türden olan hediyeleşme veya hediyeleşmelere katıldığını da belirtmeleri gerekiyor. 


Hediyeleşmede Starcoins ürünler için en az 100 SC, Stardollar ürünler için ise en az 15 SD tutarında bir alım yapmanız gerekiyor. Hediyelerde iki türde de bir üst limit veya sayı sınırı koymak istemiyoruz, bu tamamen size kalmış. :) Alacağınız hediyeyi kendiniz seçebilir veya size çıkan ismin dilek listesinden alabilirsiniz. 


Hediyeleşmeye katılmak için son tarih 27 Aralık 2021 Pazartesi. Bu tarihte biz eşleştirmeleri yapıp katılımcılara mesaj olarak isimleri göndereceğiz. Hediyeleşmenin yapılacağı gün ise 31 Aralık 2021 Cuma olacak. Ancak katılımcılarda o günle alakalı özel bir durum olursa o kullanıcılar bize önden haber vermek şartıyla hediyelerini birkaç gün önce veya sonra da verebilir. Herhangi bir sorun çıkmaması adına etkinliğe katılacak kişilerin profilini hem hediyeleşme öncesinde hem de hediyeleşme esnasında kontrol edeceğiz. 


Dilerim bu sene de herkesin keyif alacağı güzel bir hediyeleşme etkinliği olur :) Eğer sorunuz varsa bize yazabilirsiniz.

Yorumlar