Ana içeriğe atla

Subcouture Yeni Koleksiyonu

 


Herkese Merhabalar!


Dün Top-Up'la birlikte Subcouture koleksiyonun geleceğini Stardoll ana sayfadaki afişle bizlere önceden haber vermişti. Bu marka bir çok kullanıcının favorisi olduğu için gelecek her yeni koleksiyonu için her zaman beklentiler yüksek oluyor fakat ben bu koleksiyonu ne yazık ki başarısız buldum. Her ne kadar güzel parçalar olsa da Subcouture mağazası için seçilen ürünler bence yeterli değil. Bu koleksiyonun tek güzel yanı sonunda erkek kullanıcılar için de kombinler bulunması. 

Normalde Subcouture mağazası 72 saat Starplaza'da satışta olsa da ilk defa Stardoll bu zamanı kısaltmaya karar vererek Instagram hesaplarında koleksiyonun 14 Ağustos'a kadar mağazada duracağını duyurdu. 


2 kattan oluşan koleksiyonun fiyatları 17-28 Stardollar arasında değişiyor ve 45 Stardollar değerind ebir arka plan bulunuyor.


Siz bu koleksiyonu nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi ve kombinlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın :)




Arka plan;



Yarışma- Çekiliş


Çekilişe katılmak için aşağıya koleksiyonla ilgili düşüncelerinizi ve kullanıcı adınızı yazmanız yetiyor. Rastgele yorum yapanlardan seçtiğimiz bir kişiye bu koleksiyondan istediği ürünü yollayacağız. İstediğiniz ürünü dilek listenize eklemeyi unutmayın.

Mağaza yarın kalkacağı için çekilişe yarın sabaha kadar katılım yapabilirsiniz.

Yarışmaya gelecek olursak;

Yarışma için bu koleksiyondan en az bir ürünü kombinleyip aşağıya resmini eklemeniz gerekiyor. İsterseniz kombininizi mağazada da yapabilirsiniz. Yaratıcı kombinlerinizi bekliyoruz.

En az 5 katılım gerekli.

Yarışma kazananı 50 sd dilek listesi ile ödüllendirilecek! :)

Son katılım: 16.08.2021


Ürünlerin orijinal versiyonları;

David Koma




Charles Jeffrey



Prada


Balenciaga 


YSL



Yorumlar