Ana içeriğe atla

Holiday Gift-O-Meter 2021!


Herkese Merhaba!

Yılbaşı etkinliklerinin vazgeçilmezi Gift-O-Meter sonunda bugün yayınlandı. Seçilen kıyafet ürünleri bana göre ne yılbaşını ne de kışı yansıttığı için çok kötü bir seçim olmuş. 3 numaralı ürün olan kürk her ne kadar diğerlerine göre daha iyi dursa da nedense bana kirli bir görünümü varmış gibi geldi. 
Her zamanki gibi Gift-o-meter, 7 Ocak 2021 tarihine kadar kullanıma açık olacak. Geri sayımda saat formatında süresi gösterilen gift-o-meter'ın ürünleri süre dolunca Starbazaar'a gelmedikleri sürece elde edilemeyecek.
Gift-o-meter'ı bilmeyenler için açıklamamız gerekirse, sayaç üzerindeki sayılar ürün numarasını altındaki sayılar ise o ürünü elde etmek için ne kadar Stardollar harcamış olmanız gerektiğini göstermektedir. Bu ürünlere sahip olmak için tek seferde 300 Stardollar harcamanıza gerek yok, her yaptığınız alışverişte sayaç ilerlemektedir. 




 
Gift-o-meter'a aşağıdaki görselde göreceğiniz üzere oyunun üst panelinin sonunda gözüken hediye kutusuna tıklayarak gidebilirsiniz. İsterseniz gitmek için direkt olarak bu linke de tıklayabilirsiniz.



Siz gelen ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz,beklentinizi karşıladı mı? Gift-o-meter'ı doldurmayı planlıyor musunuz? Yorum bırakmayı unutmayın! :)


Bazı ürünlerin orijinal versiyonları;





Yorumlar