Ana içeriğe atla

Son Yayınlanan Koleksiyonlarla İlgili Güncelleme

 

Herkese Merhabalar!


Bir çoğumuz geçen hafta pazartesi günü yayınlanan Balenciaga Tribute koleksiyonundan sonra Tribute sezonu için çok heyecanlıyken cuma günü hiçbir koleksiyon gelmeyip sadece son yayınlanan koleksiyonların ilk katlarındaki indirimden sonra haftaya archive ile başlayınca fazlasıyla hayal kırıklığına uğramamız yetmezmiş gibi tüm haftayı bu şekilde geçirince Royalty kulübündeki tepkilerden dolayı Lisa.Stardoll sanırım açıklama yapmayı gerek gördü ve bugün Royalty kulübünde aşağıda gördüğünüz yazıyı paylaştı.



Lisa.Stardoll: 

"Hey Bebekler,

Fark etmiş olabileceğiniz gibi, burada işler biraz yavaşladı. Küresel salgın yeniden yükseldi ve elbette küçük ekibimiz üzerinde bir etki yarattı. Modaya, içeriğe ve etkinliklere ayak uydurmaya çalışıyoruz.

Bize karşı sabırlı olacağınızı ve fikirlerinizi dile getirmeye ve umutlarınızı paylaşmaya devam ederek bize yardımcı olacağınızı umuyoruz. Her şeyden çok, bu zorlu ve belirsiz zamanlarda güvende kalabileceğinizi umuyoruz.

Şu anda Stardoll'un kapınızın önündeki dünyadan bir kaçış olduğunu biliyoruz. Bu yeri çalışır durumda tutmak ve son 15 yıldır hepinizin yarattığı ve yaratmakta olduğunuz sihri korumak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Güçlü kalın ve bizimle zaman geçirdiğiniz için çok teşekkür ederiz!

Sevgiler!

Lisa.Stardoll ve Stardoll Ekibi"


Bana kalırsa bu "küresel salgın" konusu ekip için tamamen bir bahaneye dönüşmüş durumda. Neredeyse 3 senedir herkes aynı durumla yüzleşmesine rağmen insanlar işlerine devam etmekte. Özellikle oyun sektörünün evden çalışması daha kolayken Stardoll'da bunun etkilerinin tam tersini görmemiz ve bir türlü ayak uyduramamaları çok büyük bir başarısızlık örneği. 

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!


Yorumlar