Ana içeriğe atla

MSW 2021 Başladı!


Herkese merhaba!

Bugün itibariyle Miss/Mister Stardoll World 2021 ilk rounduyla resmen başladı. Yarışma sayfasına anasayfadaki MSW butonundan gidilebiliyor:



Oy vermek için yapmanız gereken tek şey oy vermek istediğiniz kişinin suitine gitmek ve aşağıda resmini görebileceğiniz taç butonuna tıklamak:


Yarışmanın resmi duyuru görselleri aşağıda:



Geçen hafta bu yazıda duyurduğumuz %50 top-up teklifinin kalkmasıyla yerine tüm satın alımlarda yukarıdaki duyuru görsellerinde Özel Fırsat başlığında görebileceğiniz saç hediye ediliyor.


Duyuru sayfasında yer alan ve yukarıdaki resimde görebileceğiniz "Bedava kampanya ürünleri burada." butonuna tıklayınca suitinize bu yılın kampanya ürünleri gönderiliyor ancak şu an muhtemelen bir hata sebebiyle ürünler suitlere gelmiyor.



Yukarıda görebileceğiniz MSW Party adlı parti interioru 1 Stardollarlık fiyatıyla geldi. Tema MSW boyunca parti odası açma bölümünde yer alacak.



Yarışma duyurusu sayfasında Nasıl Oylayabilirim? başlığı altında görebileceğiniz oylama tuşunun şifresi şu şekilde:

- - . . . . - -

(Uzun tık, uzun tık, kısa tık, kısa tık, kısa tık, kısa tık, uzun tık, uzun tık)


Doğru bir şekilde bu şifreyi girdiğinizde ve "Ödülünü Al!" butonuna tıkladığınızda aşağıdaki ürün hediye ediliyor:



Ayrıca 20.10.2021 tarihi itibariyle oyunun arkaplan resmi MSW temasına göre yenilendi. Arkaplana tıklayınca otomatik olarak MSW duyuru sayfasına yönlendiriliyorsunuz:


Siz bu sene yarışmaya katılıyor musunuz? Ödülleri sevdiniz mi? Katılan herkese başarılar diliyoruz! :)

Yorumlar