Ana içeriğe atla

The JetSet Yeni Koleksiyonu


Herkese merhaba!

Bugün oldukça ilgi çekici bir JetSet koleksiyonu yayınlandı. Normalde ünlülerden ilham alan görünümler Royalty ya da Young Hollywood'a gelir ancak bugün hem ünlülerin görünümlerini alan hem de oldukça tematik olan -bahsi geçen diğer mağazalarda genelde bir tema bulunmuyor- bir JetSet koleksiyonu Starplaza'da bizleri bekliyor.



Tek katlık koleksiyonda fiyatlar 13-25 Stardollar arasında değişiyor ve hiç Starcoins ürün bulunmuyor. Aslında JetSet Superstar özel bir mağaza olmasına rağmen şu an için ürünlerin etiketleri Superstar özel gözükmüyor.


Koleksiyonun gerçek versiyonları:



İlk kombin Ariana Grande'nin geçtiğimiz aylarda Youtube'da yayınlanan resmi pov performansından


2. kombin yine Ariana Grande'nin kendi güzellik markası REM Beauty için Glitter Magazine'de yapılan fotoğraf çekiminden.


3. kombin, Britney Spears'ın 2002 MTV VMA Ödül Töreni'ne katıldığı görünümden. Bu görünüm Britney'in kariyerinin ilk yıllarının en ikonik stylinglerinden biri.


4. kombin 2000lerin en büyük popüler kültür ikonlarından Paris Hilton'ın Moschino'nun Barbie koleksiyonu olan Spring-Summer 2015 koleksiyonundan giydiği parçalardan oluşuyor.


5. kombin Christina Aguilera'nın 1999 Teen Choice Awards görünümünden.



6. kombin Paris Hilton'ın Saweetie ile beraber Juicy Couture için yaptığı çekimden. Retro temalı bu çekimde Paris, 2000li yıllarda kendisinin popülerleşmesinde büyük rol oynadığı pembe tracksuitlerden giyiyor.


7. kombin Rihanna'nın Marc Jacobs Resort 2015'ten giyindiği bir sokak görünümünden.


Son kombin ise yine Rihanna'nın ASAI Resort 2019'dan giydiği ve viral olan elbisesinden.


Siz bu koleksiyonu sevdiniz mi? Görüşlerinizi bekliyoruz! :)

Yorumlar