Ana içeriğe atla

K-Pop Kombin Yarışması


 Herkese merhaba!

Blogumuzun klübü olan Modam.Stardoll'da dün K-pop ile alakalı bir kombin yarışması açtım. Uzun zamandır blog-klüp ortak bir yarışma yapmıyorduk, bu konseptin çok çeşitli bir kombin alanı olduğu için yarışmayı bloga da taşımak istedim.


K-pop artık Güney Kore'den çıkalı yıllar olan ve hepimizin bildiği bir müzik sektörü. Bu sektör müziğin ve dansların yanı sıra idollerin giyim tarzıyla da büyük ilgi görüyor. G-Dragon, CL ve şimdilerde Blackpink başta olmak üzere pek çok ismin hem günlük tarzları hem de kliplerdeki tarzları heyecanla takip ediliyor. K-pop'un durmak bilmeyen yükselişiyle bu moda ikonlarına her gün bir yenisi ekleniyor.

🟣 Biz de bu yarışmada sizden K-pop ile alakalı bir kombin yapmanızı istiyoruz. Kombininizi bir klipten veya herhangi bir günlük kombinden seçebilirsiniz, neyi seçeceğinizi K-pop ile ilgisi olması şartıyla tamamen size bırakıyoruz. Bu kombini tamamıyla aynı veya ilham almış olarak yapmanız da aynı şekilde sizin tercihiniz olacak. 

🟣 Kombininizi yapınca Stardoll'da nereye koyduğunuzu klübümüzdeki yarışma sayfasına veya buraya yorum olarak yazmanız gerekiyor. İsterseniz kombininizin resmini Stardoll yerine buraya da bırakabilirsiniz.

🟣 Hangi idolü veya hangi klibi vs. ilham alarak kombini yaptığınızı kombini koyduğunuz yerde mutlaka belirtmeniz gerekiyor.

🟣 Kombini istediğiniz dolla yapabilirsiniz ancak kullandığınız dollun adını da belirtmeyi unutmayın.

🟣 Yarışma +20 katılımda sonlanacaktır.


Ödül: 55 SD dilek listesi + tükenmiş ürün (ürünü alabilmek için hesabınızda 2 SD olması gerekiyor)


Ben örnek olması açısından BTS'den Jin'in BE albümündeki konsept fotoğrafından ilham aldığım bir kombin yaptım:





K-pop'a ilgi duymayıp katılmak isteyenler veya ilham bulamayanlar için de aşağıya bazı fotoğraflar bırakıyorum. Fotoğrafların üstüne tıklayınca daha iyi inceleyebilirsiniz! :)














Klüpte kombin yarışmasına gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Hepinizi bekliyoruz, katılanlara başarılar! :)

Yorumlar