Ana içeriğe atla

Sohbet #25: Stardoll'un Geleceği



Herkese merhaba!

Öncelikle, nasılsınız? Umarım hepiniz çok iyisinizdir :) COVID-19'un son zamanlarda artık hepimizin çevresine kadar geldiğini her gün duyuyoruz. Bu zor günleri hepimizin sağlığımızı koruyarak bir an önce atlatabilmesini diliyorum.


Artık Sohbet konularımızın pek de güncel olmadığını okuyucularımız biliyordur, bu sebeple bu konu serisini Stardoll'la alakalı bazı spesifik konular üzerine açmayı düşünüyorum. -Tabii ki yorumlarda bu konu dışında konular da konuşabiliriz, sadece ana temamız bu :)- Bunun ilk örneği de elbette Flash'ın son kullanım tarihine sayılı günler kalmışken tüm oyuncuların merak konusu olan Stardoll'un geleceği olabilirdi :) Sizce Flash'a güncellemeler kesilince Stardoll yeni bir sisteme mi geçecek, yoksa tüm güvenlik açıklarına rağmen Flash tabanlı bir oyun olmaya devam mı edecek? Flash tabanlı olmaya devam ederse bahsettiğim güvenlik açıkları sebebiyle internet tarayıcıları Flash desteğini tamamen kesince ne olacak? Bunlar ve bunlar gibi sonu gelmez bir sürü tartışılacak soru var ve ben sizlerin bu konudaki görüşlerini çok merak ediyorum.


Ve son olarak, bizi her şeye rağmen okumaya ve desteklemeye devam eden tüm okuyucularımıza ne kadar teşekkür etsem az olur. Stardoll'un geleceğini bilemiyoruz belki ama birilerinin burada hala bizi okuduğunu bilmek Modam Stardoll'un geleceğini var ediyor her zaman :)

Yorumlar