Ana içeriğe atla

Callie's Picks: Think Teal


Herkese merhaba!
Bugün uzun bir aradan sonra yeni bir Callie's Picks koleksiyonu geldi. Bugünün koleksiyonunun Ocak Ayı Rahim Ağzı (Serviks) Kanseri Farkındalık Ayı gibi oldukça önemli ve anlamlı bir teması var.




2 katlık koleksiyonda fiyatlar 9-30 Stardollar arasında değişiyor ve hiç Starcoins değerinde ürün yer almıyor. Ayrıca koleksiyonda 3 adet dekor ürünü bulunuyor.



Callie'nin koleksiyona özel yazdığı notun Türkçe çevirisi aşağıda:

"Selam, Bebekler!

Bu ay aklımda iyi bir gaye ile döndüm, bu sebeple bu koleksiyonda yeşil ve turkuaz renkleriyle beraber rahim ağzı kanserine farkındalık getirmek istedim.
Bunu bir kurtulan olarak, bu hastalıktan etkilenmiş birinin aile üyesi, arkadaşı veya bir destekçisi olarak giyebilirsiniz.

Rahim ağzı kanseri tüm dünyadaki kadınlarda en sık görülen 4. kanser tipidir, ancak uzun sürede ilerlemesi sebebiyle aynı zamanda en önlenebilir kanser tiplerinden de biridir.

Umarım bu ay turkuaz ve yeşil giymek; savaşan, kazanan veya savaşı kaybeden tüm o cesur savaşçıları onurlandırır. Callie's Picks'in gelirlerinin bir kısmı Dünya Kanser Araştırma Fonu'nun çalışmalarına yardıma gidecek. 

Umarım size keyif verirken aynı zamanda çok zor zamanlardan geçen birine yardım etmenin ve destek olmanın gururunu da verecek ürünler bulabilirsiniz.

Tadını çıkarın!
xoxo, Callie"


Stardoll tarafından herkese verilen farkındalık kurdelesi:


T.C. Sağlık Bakanlığı'nın rahim ağzı kanseri farkındalığı için hazırlamış olduğu bilgi sayfasına gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.


Koleksiyonun gelirlerinin her ne kadar yalnızca bir kısmı olsa dahi uluslararası bir yardım fonuna gideceği için bu koleksiyondaki ürünlerin satışının yapılmasını çok isterim. Bu sebeple 27.01.2021 tarihine kadar bu yazının altına çekilişe katıldığını belirtip nickini bırakan ve dilek listesine koleksiyondan ürün koyan birkaç kişiye dilek listesindeki ürünü hediye edeceğim. 


Siz bu koleksiyon hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar