Ana içeriğe atla

Modam Stardoll İBS Yarışması - Başvurular ve Bilgilendirme


 Herkese merhaba!

Çok uzun bir ara vermeden blogumuza özel bir İBS yarışması düzenlemeye karar verdik. Bu sefer diğerlerinden farklı olarak yarışmada yapılan kombinlerin blogda paylaşılan kombin yazılarının altına eklenmesini isteyeceğiz. Fakat diğer kurallar önceki yarışmalarımız ile aynı olacak.


 🌈 Yarışmanın başvurularını sadece kulüpten alıyoruz, bu yüzden blogumuzun aşağıda linki olan kulübüne üye olup katılımınızı oradan belirtmeniz gerekiyor. Seçilen yarışmacılar 21.01.2021 tarihinde buradan ve kulüpten birlikte duyurulacak.

 🌈 Yarışmamız 22.01.2021-28.01.2021 tarihleri arasında toplam 1 hafta sürecek. Yarışma toplam 7 konseptten oluşacak ve sizden bir hafta boyunca günlük kombin yapmanızı isteyeceğiz. Yarışmanın başladığı tarihten itibaren her puanlandırma sonunda sıradaki konsept blogda örnek yazıyla beraber paylaşılacak. 

🌈 1 haftanın sonunda yarışmanın 1.'si Belcalis_ saç ve Lucita dudak , 2.'si PrincesaDith saç ve Lucita dudak, 3.'sü ise masalbyme saç kazanacak. Ancak az katılım olması dahilinde sadece 1.'ye ödül verilecek.





🌈 Jüride ben ve Eymen olacağız.

🌈 Her gün en yüksek puanı alan 3 yarışmacı, blogda bir sonraki konsept yazısında paylaşılacak. 


Kulübümüze gitmek için buraya tıklayabilirsiniz. Tarzına güvenen herkesi bekliyoruz! 

Yorumlar