Ana içeriğe atla

2021 Paskalya Partisi!


 Herkese merhaba!

Geçtiğimiz sene nisan ayında blogumuzun ilk partisi olan Paskalya Partisini yapmıştık. Bu parti okuyucularımızla tanışıp kaynaşmamıza olan katkısı sebebiyle bizim için çok değerliydi. Evlerimizden markete bile çıkmadığımız o dönemde partinin baharı yansıtan teması ve katılanların rengarenk kombinlerinin yanı sıra sohbetleri de oldukça keyifliydi tabii :)

Şimdi nisan ayına yaklaşırken bu partinin 2.'sini düzenlemek istiyoruz. Tıpkı geçen sene olduğu gibi bu yıl da katılmak isteyenlerin bu yazıya nicklerini yorum bırakmaları, ayrıca ayselevi ve beni Stardoll üzerinden eklemeleri gerekiyor. 


Düzenlediğimiz partide herkes Paskalya'ya özel giyinecek ve parti sonrasında blogda anket yayınlayarak okuyucularımızın temaya uygun giyinmiş en beğendiği kişiye oy vermesini isteyeceğiz. Ayrıca geçen yılki partimize de küçük bir throwback yapmayı planlıyoruz :)

Partinin gün ve saatini herkesin müsait olduğu bir zaman olarak seçmek istiyoruz, bu sebeple katılmak isteyenler yorumlarda partiyi ne zaman yapmamızı istediklerini belirtirlerse çok mutlu oluruz. Ortak bir tarih belirlenince yazıda güncelleme yapacağız.

Ayrıca Stardoll özel partilerinin bir katılımcı limiti olduğu için ne yazık ki katılımcı sayısı biraz kısıtlı olacak.


Partide görüşebilmek dileğiyle! :)

Yorumlar