Ana içeriğe atla

Sohbet #35 & Discord'da Bloğumuza Kanal Açıyoruz!

 


Herkese merhabalar! 


En son Sohbet yazımızdan bu yana 1 ay geçmiş. Herkesin bildiği gibi Özlem'le çok yoğun olduğumuz için pek aktif olamadık ama bunun telafisini kısa zamanda yapmak istiyoruz. Ayrıca blog okuyucuları da okulları ve sınavlarından dolayı aktif değillerdi diye düşünüyorum. :)


Bu seferki sohbet yazımızın kapak dollu Elif Sude oldu. Bir sonraki sohbet yazısında da aynı şekilde bu konunun altına kendi dolluyla alakalı resim atan kullanıcılardan rastgele seçeceğimiz bir kişi kapak dollu olacak ve blogun yan kolonunda da görebileceğiniz Sohbet kısmında dollunun resmi yer alacak. Sohbet yazılarında paylaşacağınız bu resim kombininiz olabilir, yeni yaptığınız bir suite dekoru olabilir, tasarımlarınız olabilir, hiç fark etmez. Kendi dollunuzu kullandığınız sürece her şekilde resim atabilirsiniz.


Şimdi başlıktan da gördüğünüz Özlem'le çok heyecanlı olduğumuz ve uzun zamandır açmayı düşündüğümüz Discord kanalına gelecek olursak aşağıya katılabilmeniz için link bırakıyor olacağım. Linke tıklayarak doğrudan Discord kanalımıza bağlanabilirsiniz. 
Bu kanalı daha yakın bir şekilde iletişim halinde olabilmemiz için açmak istedik. İsteyen kullanıcılar ses kanallarına bağlanıp konuşabilir, isteyenlerde yazılı kanallardan sohbet edebilir. Ayrıca ürün satılı yapabileceğiniz veya aradığınız ürünleri atabileceğiniz kanallarda bunun içinde mevcut. Hazır LE gelmişken spoilerları da çok daha hızlı bir şekilde paylaşabileceğimiz bir kanalda bunun içinde yer alıyor. Kanala ne kadar kişi katılır bilmiyoruz ama Spoilerlar burada da paylaşılacaktır. 


Dc Kanal linki: https://discord.gg/2FBkAN5DEj


Son olarak bu konudan bağımsız Stardoll oyunu artık tarayıcılardan da oynabilmemiz için HTL5 ile Flash gereken yerelerin kodlamalarına başlamış. Daha resmi bir duyuru yapılmadı fakat Royalty kulübünde açılan bir konu sayesinde haberimiz oldu.


Tarayıcıdan sutinize girdiğininiz zaman yan tarafta "Beta" yazısını görebilirsiniz. Şuan hala geliştirme aşamasında olduğu için baz hatalar verebiliyor ve bebeğinizin yüzü tam yüklenmiyor veya kafası vücudunuzdan ayrı ya da omuzlarınızın arasında durabiliyor. Fakat tüm bunlara rağmen Stardoll'un sonunda yıllar önce yapması gereken şey için bir adım atmış olması bir çok kullanıcı için -özellikle de Mac kullanıcıları için- çok iyi bir haber.

Siz bu gelişme hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıya yorum olarak bırakmayı unutmayın. Ayrıca Discord kanalımıza katılımınız bizi çok mutlu eder. Sizleri bekliyor olacağız! :)


Yorumlar