Ana içeriğe atla

Büyük Ramazan Çekilişi!

 

Herkese Merhabalar!


Ramazan ayına özel olarak Modam.Stardoll kulübümüzde küçük bir ramazan çekilişi yapmıştık bu çekiliş sona erdiği için blogda ve kulüpte yapılacak büyük bir çekiliş düzenlemeye karar verdik. Aşağıda yer alan ödüllerin hepsini sadece tek bir kişi kazanacaktır. 12.05.2021 tarihinde Ramazanın bitişi ile çekilişimizde sona erecektir.

 

Çekilişe isterseniz kulüpten veya buradan katılım yapabilirsiniz. 2 yerdende katılım yaptığınız zaman adınız 2 kere yazılacaktır.


♡ Buradan katılmak için aşağıya kullanıcı adınızı yazmalı ve blogumuza üye olmalısınız. Nasıl üye olacağınızı bilmiyorsanız bu yazıya göz atabilirsiniz. Arkadaşlarınızı bloğa davet edip bu yazının altına "Beni ___ davet etti." yazarsa isminiz getirdiğiniz kişi kadar yazılacak ayrıca yorum atan arkadaşlarınız da çekilişe dahil edilecektir.


♡ Kulüpten katılmak için Modam.Stardoll ve Eymenn kulüplerine üye olup "#MS&Eymenn Büyük Ramazan Çekilişi" başlıklı konuların altına katılıyorum yazmalısınız. Katılım için her iki kulübe de üye olmak zorunludur. Arkadaşlarını kulübe davet edip bu konunun altına "Beni ___ davet etti." yazarsa isminiz getirdiğiniz kişi kadar yazılacak ayrıca yorum atan arkadaşlarınız da çekilişe dahil edilecektir.


Ödüller;






Yorumlar