Ana içeriğe atla

Sohbet #32

 

Herkese merhaba!

Yenilenmiş bir Modam Stardoll'un yepyeni bir Sohbet yazısından merhaba! Bu seferki sohbet yazımızın kapak dollu LeenaLea oldu. Bir sonraki sohbet yazısında bu konunun altına kendi dolluyla alakalı resim atan kullanıcılardan rastgele seçeceğimiz bir kişi kapak dollu olacak ve blogun yan kolonunda da görebileceğiniz Sohbet kısmında dollu yer alacak. Sohbet yazılarında paylaşacağınız bu resim kombininiz olabilir, yeni yaptığınız bir suite dekoru olabilir, tasarımlarınız olabilir, hiç fark etmez. Kendi dollunuzu kullandığınız sürece her şekilde resim atabilirsiniz.


Dün ve bugün etkisi süren malum hack olayı hepimizin hala gündemindedir diye düşünüyorum. Oyundan Burak.Stardoll ve Eda.Stardoll'un kulüplere yazdığı birkaç yorum ve kullanıcılara özel e-posta dönüşleri harici resmi bir açıklama hala gelmiş vaziyette değil. Eda.Stardoll profilinde bir yazı paylaştığını söylemesine rağmen bu yazı da yok. Biz nasıl bir durum içerisindeyiz, ne yapmamız gerekiyor hala bilemiyoruz. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hacklenen üyeler arasındaysanız nasıl bir tecrübe yaşadınız ve mağduriyetiniz giderildi mi? Bugünden sonra oyun hakkında düşünceleriniz değişti mi? Hem bunları hem de aklınıza esen her türlü sohbet konusunu yorumlardan bizimle paylaşabilirsiniz.


Son zamanlarda blogun aktifliği oldukça az ve Begüm'le ben bu durumu düzeltmek için elimizden geleni yapmak istiyoruz. Bu sebeple önerilerinizi öğrenmeyi çok isteriz. Lütfen bizimle varsa fikirlerinizi paylaşın! :) Bu konuda ilk adımlarımızdan biri de blogun tasarımını yenilemek oldu. Şu an bunu bir beta sürümü olarak düşünebilirsiniz, hala değişiklikler yapmakla ve yeni özellikler getirmekle uğraşıyoruz. Umarız yeni temamızı seversiniz ve bu tema tekrar aktifliğimizi sağlamak adına bir ilk adım olur. Görüşlerinizi çook merak ediyoruz :)

Yorumlar