Ana içeriğe atla

Stardoll Hacklendi!


 Herkese merhaba!

Dün oyunda bazı kişiler yayın mesajlarına tıkladıktan sonra hesaplarında satın almadıkları saçların 600 Stardollar gibi fiyatlardan alınmış şekilde geldiğini ve bazı eşyalarının satışa sunulduğunu söylüyordu. Yayın mesajları kısmı Starblog ile beraber oyunun hack veya güvenlik açıklarında en sık kullanılan yerler olduğu için pek çok kullanıcı bunun muhtemelen hızlıca düzeltileceğini düşündü ancak ilerleyen saatlerde oyun çok daha ciddi bir güvenlik sıkıntısı yaşamaya başladı. Hesabına giriş yapan ve hiçbir yayın mesajına da tıklamayan kullanıcılar bir anda sayfada uygunsuz resimlerin çıktığını, avatar kısmında dolllarının resminin kalktığını ve yüzlerinde takılı olan Stardesign ürünlerinin bazılarının yok olduğunu söylemeye başladılar. 


Şu an durumun tam olarak ne olduğundan emin olamadığımız için LÜTFEN OYUNA GİRMEYİN. Girdiyseniz ve bu yazıyı sonradan görüyorsanız şifrenizi değiştirin, eğer oyuna kayıtlı e-postanızın şifresini başka platformlarda kullanıyorsanız onları da değiştirin. Bu kişiler sadece oyuna giriş yapmakla bunu yaşadılar ve yaşadıkları güvenlik açığının ne kadar ciddi olduğunu şu an bilmiyoruz. Ekipten de resmi bir açıklama henüz yok, bu yüzden önlem almak en faydalı hareket olacaktır. 


Daha kesin bilgiler gelince sizleri tekrar haberdar edeceğiz. Dilerim kimsenin bilgilerine bir zarar gelmez, mağdur herkesin mağduriyeti giderilir ve Stardoll ekibi sosyal medya hesaplarının şifrelerini hatırlayıp bir açıklama yapar.



Güncelleme!

Stardoll çalışanlarından burak.stardoll ROYAL.TURK kulübünde, Eda.Stardoll ise Eda.Stardoll kulübündeki ziyaretçi defterinde aşağıda gördüğünüz açıklamaları yaptılar. Bana kalırsa açıklamalar yetersiz ve birçok üyenin görebileceği bir yerde düzgün bir şekilde yapılması gerekiyor.





Bunlara ek olarak Facebook'taki Stardoll grubunda kimi kullanıcılar hesabınızın güvenliği için sizi yönlendirilen siteye asla hesap bilgilerinizi yazmamınız gerektiğine dair bir uyarı mesajı paylaştı. Aşağıda gördüğünüz linke asla tıklamayın ve o siteye herhangi bir şekilde yönlendirilmeniz durumunda sayfayı kapatın ve bilgilerinizi sakın girmeyin.






Yorumlar