Ana içeriğe atla

Special Offer LE Jacket ile İlgili Teslimat Sorunları

 

Herkese merhaba!

Dün LE Decor için top-up teklifi yayınlandığında gelen Special Offer LE Jacket kullanıcılar arasında pek çok belirsizliklere sebebiyet vermişti. Biz de bu belirsizliklerden blogumuzda dünkü yazımızda bahsetmiştik. Bugünse konuyla alakalı bir açıklama metni Starblog üzerinden yayınlandı. Metnin çevirisi aşağıda:


"Selam Bebekler!

Pek çoğunuzun Special Offer LE jacket için teslimat sorunları yaşadığınızın farkındayız. Bu rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Sizleri seçili %50 Stardollar paketlerinden alan tüm kullanıcıların gelecek hafta içerisinde Special Offer LE Jacket'i alacağı konusunda temin ederiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Sizlere güzel bir hafta sonu diliyoruz!


Stardoll Ekibi"


Bu metinle beraber satın alım sayfasından bahsi geçen ceketin yer aldığı "Stardoll Throwback Gift Pack" de satıştan kaldırıldı. Yani ceket top-up teklifi süresince %50 paketlerinden yararlanmış herkese gönderilecek.


Ben tek bir ceket için neden bir hediye paketi açıldığını anlamamıştım, benim gibi düşünen pek çok kişi de o paraya değmeyecek ceket için paket alınması konusunda tepki göstermişti. Ancak ceketin tanıtımı top-up satın alımı yapan herkese gönderilecek gibi yapılmıştı. Bu sebeple ortada gerçekten bir hata ya da belirsizlik vardı. Ben bu durumun çoğunluğun lehine olacak şekilde çözülmesine sevindim. Ancak böyle de sırf ceket için hediye paketini satın alanlar mağdur olmuş oluyor çünkü o pakette %50 indirimi yer almıyordu. Umarım bu sorun herkesin mutlu olacağı şekilde çözülür.


Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda görüşlerinizi bekliyoruz! :)

Yorumlar