Ana içeriğe atla

Callie's Picks Dekor: Beach Animated

 

Herkese Merhabalar!

Salı günü paylaştığım bu yazıdan sonra hepimiz bugün için Callie's Picks Dekor koleksiyonunu bekliyorduk. Her ne kadar koleksiyon üyelerin önerisi olacak olsada çoğu kullanıcının bu koleksiyondan bir beklentisi yoktu. Her zamanki gibi koleksiyonu beğenenlerin olduğu gibi beğenmeyenleri de bulunuyor. Mağazanan katı ilk yüklendiği zaman her ne kadar koleksiyonun ortasında palyaço kostümlü Callie'yi görmüş olsak bile bence kötü bir koleksiyon değil. Her koleksiyonda da olduğu gibi tabii ki de çok daha iyi seçenekler vardı fakat zaten şuan gelen ürünler çoğu kullanıcının aradığı ve çok yüksek fiyatlar vermek istemediği ürünler olduğu için uygun fiyatlı şekilde Stardoll'un sunmuş olması iyi oldu.


Koleksiyonun fiyatları 6-45 Stardollar arasında değişiyor ve 5 adet sc değerinde ürün bulunuyor. Ayrıca 6 adet süit özel ürünü ve 1 adet SSlere özel ürün yer alıyor.





Siz bu koleksiyonu nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi ve kombinlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın :)




Callie'nin koleksiyona özel yazdığı notun Türkçe çevirisi;



"Selam Bebekler,

Bu bir kaç günde bize sağladığınız önerilerden sonra tatile gitme moodundayım.

Gördüğünüz üzere çoğu öneriniz çeşitli koleksiyonlardaki animasyonlu ürünlerdi, bundan dolayı derince araştırdım ve sahil koleksiyonu oluşturdum.

Benim favorilerim Humming Bird, Water Shine ve Garden Cherry Tree.

Bugünün ilham verici ürünleriyle süitinizi dekore ederken eğlenceli vakit geçirmenizi isterim.

Tatille ilgili hayal kuracağım ve gelecek koleksiyon için ilham toplamaya başlayacağım.

Keyfini çıkarın !

xoxo, Callie"





Yorumlar