Ana içeriğe atla

Sohbet #33

 

Herkese yepyeni bir aydan merhaba!

Bu seferki sohbet yazımızın kapak dollu Sevimli_145 oldu. Bir sonraki sohbet yazısında da aynı şekilde bu konunun altına kendi dolluyla alakalı resim atan kullanıcılardan rastgele seçeceğimiz bir kişi kapak dollu olacak ve blogun yan kolonunda da görebileceğiniz Sohbet kısmında dollunun resmi yer alacak. Sohbet yazılarında paylaşacağınız bu resim kombininiz olabilir, yeni yaptığınız bir suite dekoru olabilir, tasarımlarınız olabilir, hiç fark etmez. Kendi dollunuzu kullandığınız sürece her şekilde resim atabilirsiniz.


Oyundaki hack olayının üstünden 1 hafta geçmesine rağmen hala resmi bir açıklama yapılmadı. Güzellik salonu ürünleri ve ikonları bozulan dollların yaşadıkları mağduriyet ise bu bir haftada daha yeni giderilebildi. Siz de bu mağdur kişilerden misiniz? Tüm bu olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ve sizce bu hafta Stardoll genel olarak nasıldı?


Bu arada aramızda tasarımcılar varsa tasarımlarınızı burada paylaşmanız harika olur, bu aralar limitli koleksiyonlar gelmeyince birçok üye gibi ben de tasarımlara sardım. Tasarımcı (özellikle saç ve dudak) önerileri de olur tabii :) Ayrıca bu aralar neler dinlediğinizi, okuduğunuzu, izlediğinizi vs. paylaşırsanız çok sevinirim çünkü bu konularda bir açlık çekiyorum desem yeridir :) Birbirimize öneride bulunabiliriz. Hem bunları hem de aklınıza esen her türlü sohbet konusunu, ayrıca sorularınızı yorumlardan bizimle paylaşabilirsiniz.


Son olarak Eymenn kulübüyle ortak düzenlediğimiz Büyük Ramazan Çekilişimize göz atmayı unutmayın! Herkese iyi hafta sonları! :)

Yorumlar