Ana içeriğe atla

Stardoll'a Erişilemiyor!

 

Herkese merhaba!

Pek çok kullanıcının da fark etmiş olacağı üzere bugün Türkiye saatiyle sabah saatlerinden beri Stardoll'a erişilemiyor. Stardoll'un web sayfasına ve launcher'a girebilsek de oyuna giriş yapamıyoruz. Bu erişim sıkıntısının sebebi oyunda şu anda yapılan bir güncelleme veya bakım ancak bunun planlı olup olmadığı bize önden duyurulmadığı için bu konuda hiçbir fikrimiz yok. Daha önce planlı bakımların kullanıcılara haber verildiği olmuştu, bu sefer böyle bir şey olmadığı için pek çok kullanıcı ne olduğu ya da olacağı konusunda ne düşüneceğini bilemiyor. 


Bu durum en çok 365 gün görevlerini yapanların canını sıkmıştır diye düşünüyorum. Ayrıca 72 saatlik süreyle gelen son Subcouture koleksiyonunun bugün son günüydü. 365 gün görevleri konusunda mağduriyet giderilir mi bilemiyorum ancak Subcouture koleksiyonunun telafisi mutlaka yapılacaktır.


Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu durumun sebebi ne ve oyuna tekrar giriş yapabildiğimizde bizi yenilikler bekliyor olacak mı? Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın! :)

Yorumlar