Ana içeriğe atla

Callie Con 2021 | Karantina Sahne Arkası


Selam Bebekler!

Callie Con'un en çok istenen etkinlikelrinden biri de Stardoll Genel Merkezi'nden paylaşılan fotoğraflar. Önerilen güvenlik yönergelerini uyguladığımız için çoğu zaman evden çalışıyoruz. İşte bazı çalışanlarımızın paylaşmaktan mutluluk duyduğu çalışma alanlarının fotoğrafları!






Sorumlularımızdan Julia verandasında çalışmaktan hoşlanıyor. Bahçe işlerini sever ve güzel çiçekler diker, bazılarını arka planda görebilirsiniz. Mola vermeye ihtiyacı olduğunda, bacaklarını esnetmek için kısa bir yürüyüşe çıkar...





Johan evden çalışırken çay içmeyi sever. Johan'ın Minecraft'ın büyük bir hayranı olduğunu ve ne zaman boş vakti olsa bir demirhane kurmayı sevdiğini belirtmeliyiz!





İçerik sorumlulumuz Janet, lezzetli bir atıştırmalık hazırlarken zaman zaman mutfağından çalışmaktan keyif alıyor! O, Among Us'ın büyük bir hayranı ve öğle yemeği molalarında bile oynuyor! O biraz SUS(Şüpheli) tbh(to be honest- dürüst olmak gerekirse) ;)





Matt, çalışma alanını daha da rahat hale getirmek için arada bir mum yakmayı sever!





Suri, seçkin tasarımcılarımızdan biridir. Bu yılın temasına çok yardımcı oldu. Kendisi büyük bir oyuncu ve çok sayıda Emotes kullanmayı sevdiği Fortnite'ın büyük bir hayranı! İşte içerikte ona yardım eden sevimli köpek yavrusunun bir görüntüsü!





Raoul açık alanlarda çalışmaktan hoşlanıyor. Burada Stardoll HQ'daki muhteşem çatı katımızdan çalışmanın avantajını yaşıyor. Alt köşeye dikkatli bakarsanız Vans spor ayakkabılarını görebilirsiniz ;)





Büyüleyici çalışanımız Eda evden çalışmayı çok seviyor. Masasından çalışmadığı zamanlarda rahat koltuğunda oturmaktan ve şık tasarımlı oturma odasından çalışmaktan keyif alıyor!



Personelimizin çalışma alanlarına yapılan bu gizli bakışları beğeneceğinizi umuyoruz! Birçok çalışan, temizlik yapmak için bir nedene sahip olmaktan mutlu oldu!

Yorumlar