Ana içeriğe atla

Callie’s Picks Yeni Koleksiyonu


Herkese yepyeni bir aydan merhaba!

Bugün eylül ayının ilk koleksiyonu olarak 130 numaralı yeni Callie’s Picks koleksiyonu Chanel Tribute yayınlandı.



2 katlık koleksiyonda fiyatlar 6-37 Stardollar arasında değişiyor ve hiç Starcoins ürün yer almıyor. Koleksiyonda eski Callie's Picks koleksiyonlarında defalarca karşımıza çıkmış bazı ürünler bulunuyor.


Koleksiyon oyunda pek çok kez gördüğümüz Chanel parçalarının yanında kesinlikle kaçırılmaması gereken birkaç parçayı da içeriyor. Örneğin yukarıdaki görselde yer alan 32 Stardollarlık Chanel Patent Dress, son zamanlarda kullanıcılar arasında yüksek fiyatlardan talep gören bir elbiseydi. Bu elbisenin yanında takıları ve çantaları da mutlaka almanızı tavsiye ederim, ürünlere sahipseniz bile ekstraları ileride iyi sayılacak fiyatlardan satılabilirler.


Siz bu koleksiyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın :)


Yarışma- Çekiliş

Çekilişe katılmak için aşağıya koleksiyonla ilgili düşüncelerinizi ve kullanıcı adınızı yazmanız yetiyor. Rastgele yorum yapanlardan seçtiğimiz bir kişiye bu koleksiyondan istediği ürünü yollayacağız. İstediğiniz ürünü dilek listenize eklemeyi unutmayın.

Yarışmaya gelecek olursak;

Yarışma için bu koleksiyondan en az bir ürünü kombinleyip aşağıya resmini eklemeniz gerekiyor. İsterseniz kombininizi mağazada da yapabilirsiniz.

En az 5 katılım gerekli.

Yarışma kazananı 50 sd dilek listesi ile ödüllendirilecek! :)

Son katılım: 08.09.2021


Yorumlar