Ana içeriğe atla

Callie Con 2021 | Stardoll Ekibi ile AMA Cevapları

 

Herkese merhaba!

Geçtiğimiz hafta Stardoll ekibi Callie Con için bir soru-cevap etkinliği açmıştı. Bugün o etkinlik için seçilen sorular ve cevapları yayınlandı. Yazının Türkçe çevirisi aşağıda:


"Selam Bebekler!

Geçen hafta yaptığımız Stardoll AMA'nın yanıtları işte burada. Birkaç ekip üyemizden soruları okumasını ve yanıtlayacak bir tanesini seçmesini istedik! Cevaplarına aşağıdan göz atın!


ABD'den Goonies4ver soruyor: Oyuncuların yaratıcılığına (bir kıyafeti nasıl stillendirdikleri, dekoru nasıl kullandıkları vb.) hiç hayret ettiniz mi ve bu sizi işte ve/veya evde etkiliyor mu?

Selam Goonis4er! Harika soru! Ben tasarım ekibinden Clara, sorunu yanıtlıyorum. Biz hayret etmekten fazlasını yaşıyoruz! Kullanıcıların hem moda hem de dekor için ortaya çıkardığı stil kombinasyonlarını çoğu zaman hayal bile edemiyoruz. Ama bence en yaratıcı ve özgün tasarımlar Hair Studio'da yapılıyor. Bunun bizim üzerimizdeki en büyük etkisi, oyuncularımız arasında neyin trend olduğunu net bir şekilde görmemiz olmalı. Daha sonra bu unsurları oyunumuza dahil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz :)


İtalya'dan Gaetano soruyor: Merhaba Stardoll Ekibi! 2007'den beri Stardoll üyesiyim. Bu oyunu 14 yıldır oynuyorum ve oyuna dair anılarla doluyum, bu yüzden sizlerin de pek çok anısının olduğuna inanıyorum! Peki bu oyunla ilgili en iyi anınız hangisi? Unutamadığıızn bir an?

Selam Gaetano! Müşteri Destek'ten Sophie burada. Vay canına, uzun zamandır bizimle olduğunuzu duymak harika! Woohoo! Bu oyundaki en iyi anılarım -- kullanıcılarımızın hikayelerini dinlediğim kısımdı ve hala da öyle. Stardoll'un onlara zor zamanlarında nasıl yardımcı olduğu... Kendilerini ifade etmelerine nasıl yardımcı olduğu... Hayallerindeki eğitime veya kariyerlerine, özellikle moda alanında, devam etmeleri için onlara nasıl ilham verdiği! Stardoll Personeli olmanın en sevdiğim yanı, oyunumuzun ve çabalarımızın kullanıcılarımızın hayatında nasıl olumlu değişiklikler yaptığını görmem. Bizi Büyük bir Aile yapan şey, tüm bu zor zamanları birlikte atlatmamız!


Türkiye'den PopstargirlJoJo sordu: Sormak istediğim şu ki: Alison'un hesabı neden kapanmıyor? Bildiğimiz üzere Stardoll Akademi görevini yaparak hesabını raporlamış oluyoruz bunca rapora rağmen neden hesabı kapanmıyor?

Merhaba, ben Etkileşim Ekibinden Burak. Kullanıcılarımızdan buna benzer pek çok soru gördüğüm ve bunu açıklığa kavuşturmak istediğim için sorunuza cevap vermeye karar verdim. Alison bir Akademi karakteridir ve size Stardoll'da rapor işlevimizi nasıl kullanacağınızı öğretmek için oradadır. Bu yüzden ona nazik davrandığınızdan emin olun :)


Rusya'dan Dashety soruyor: Sorum Callie'ye, Mattel şirketiyle olan bu harika işbirliğini hatırlıyorum ve Stardoll prototipinden gerçek bebekleri takdim ettiğinizde, onları ilk gördüğünüzde ne hissettiniz? Stardoll oyununun ekranında bir bebek görüyorsun ve sonra aynı bebeği elinde tutuyorsun, duyguların nelerdi?

Merhaba Dashety, Callie burada! Vay canına, sorunu okumak beni tam anlamıyla o günlere götürdü! Kendi fiziksel Stardoll bebeklerimizi yaratmak için Mattel ile ortak olmak -Stardoll by Barbie- gerçekten benzersiz bir deneyimdi! Tüm bu güzel tasarımların sanal dünyadan fiziksel dünyaya nasıl geçtiğini görmek, bir hayalin gerçek oluşuydu. Tüm Stardoll Ekibi çok gururluydu ve bu deneyim çok tatmin ediciydi. Onlar hala koleksiyonumda var bu arada ;)


ABD'den Ledumbdumb sordu: Gerçek hayattaki gardırobunuz için en çok isteyeceğiniz Stardoll giyim eşyası nedir?

Merhaba, ben İçerik'ten Monique. Ne ilginç bir soru! Yıllar geçtikçe, kusursuz tasarımcılarımız Stardoll'da harika eşyalar ve kıyafetler yarattılar… Seçim yapmak gerçekten zor oldu ama sanırım şu anda LE Studded Motorcycle Jacket'ı dolabımda bulundurmak isterdim ;) Peki ya siz bebekler? Yorum bırakmaktan çekinmeyin!"


Siz bu soru-cevap etkinliğini sevdiniz mi?

Yorumlar