Ana içeriğe atla

Callie Con 2021 | Stardoll Staff AMA (Ask Me Anything) Paneli


 Herkese merhaba!

Callie Con'un klasikleşmiş etkinliklerinden Stardoll ekibi ile AMA yani Soru-Cevap Paneli'nin duyurusu yarışmalarda yapıldı. Panel duyurusunun Türkçe çevirisi aşağıda:


"Selam Bebekler!

Callie'nin en sevdiği filmi merak ediyor musunuz? İçerik ekibimizin nasıl ilham bulduğunu öğrenmek ister misiniz? Kuralları ya da Stardoll tarihini mi merak ediyorsunuz? Çok merak edilen bu soruları ekibimize SİZİN sorma şansınız Callie CON 2021 AMA (Bana İstediğini Sor) ile ellerinizde.

Herhangi bir dilde sorun ve biz gerekirse çevirisini yapalım!

Herkese yönelik genel sorular ya da belirli ekip üyelerine yönelik sorular sorabilirsiniz. Bizim ekibimizin profesyonellerden oluştuğunu ve yanıtlamak için kibar soruların seçileceğini unutmayın. Ekibimiz genelde epey yoğun olduğu için tüm sorular cevaplanmayacak, ancak çok çeşitli konuları kapsayan elimizden geldiğince çok soruyu yanıtlamaya çalışacağız.

Yanıtlar 22 Eylül'de (*) bir blog postuyla paylaşılacak, bu yüzden tetikte olun ve mutlu bir Callie Con 2021 geçirin, Bebekler!

Stardollar kazanacak en iyi soruların yaratıcılarını seçeceğiz!

Yanıtları görmek için 2. hafta tekrar kontrol edin.

26 Eylül'e kadar katılın!"


Soru-cevap etkinliğine katılmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Ekibe yönelik soruları olanlar bence bu fırsatı kaçırmamalı, özellikle de bir dil kısıtlaması olmaması iletişimi çok daha kolaylaştırır diye düşünüyorum. Sizin ekibe sorularınız var mı? Yorumlarda buluşalım! :)

Yorumlar