Ana içeriğe atla

Callie Con 2021 | Stardesign Game Hair SNTHA Yarışması


 Herkese merhaba!

Bugün gelen 2. Callie Con yarışması SNTHA oldu. Yarışma metninin Türkçe çevirisi aşağıda:

"Selam Bebekler,

Stardoll's Next Top Hair Artist'in bu yeni yinelenişi için bir oyun karakterine uygun kendi saç tasarımınızı yaratın!

Sizin görüşlerinizi dinledik ve StarDesign sanatçılarının muhteşem eserlerini kendi tasarım ekibimize yeniden tasarlattırmanın gerekli olmadığını anladık, bu sebeple Tress Up mağazasını yayınlamak yerine kazananların StarBlog'da tanıtımını yapacağız ve herkesi onların Suitlerini ziyaret etmeleri ve tasarımlarını direkt olarak kazananlardan satın almaları yönünde teşvik edeceğiz!

Kazanan görünümler Dream of Design Başarısıyla ödüllendirilecek, Stardollar kazanacak ve Callie Con 2021'in sonunda onlara adanmış, kendi resmi SNTHA / Callie Con 2021 Saç Tarzları satışları için link bulunan bir blog postu elde edecekler.

NOT: Yarışmaya katılırken sizin hesabınıza bir tasarım yapması için başkalarını işe almak kurallara aykırıdır ve iki taraf için de hesap kapanmasına sebebiyet verebilir. Potansiyel kazanan olarak belirlenen her doll hiçbir hilenin baş göstermemesi konusunda emin olmak için gözden geçirilecektir.

Bu kısa bir yarışmadır, tasarımınızı bitirmek için 3 gününüz olacak!

Katılan herkes Among Us'tan esinlenmiş bir tam görünüm elde edecek!

23 Eylül'e kadar katılın!"



Yarışmaya katılan herkese yukarıda görebileceğiniz iki farklı doll formunda gökkuşağı kostümler veriliyor. 


Yarışma linkine gitmek için buraya tıklayın.


Siz bu yarışmaya katılacak mısınız? Eğer cevabınız evetse tasarımlarınızı çok merak ediyorum, lütfen bizimle de paylaşın :) 

Hello Dolls,
Create your own hairstyle fit for a Game Character StarDesign Hair in this new iteration of Stardoll's Next Top Hair Artist! 
We have heard your thoughts and realize that having our art team re-create the amazing work that the StarDesign artists do isn't necessary, so instead of releasing a Tress Up shop, we'll be promoting the winners in the StarBlog and encouraging everyone to visit their Suites and purchase their designs directly from the winners! 
The winning looks will be rewarded the Dream of Design Achievement, receive Stardollars and get a blog post dedicated to them with links to sell their Official SNTHA / Callie Con 2021 Hairstyles during week 2 of Callie Con! 
NOTE: Hiring others to create a style for your account to submit is against the rules and can lead to account closure for both parties. Any Doll who is selected as a potential winner will be reviewed to ensure no cheating is taking place.
Everyone who enters wins a ____________ ! 

Yorumlar