Ana içeriğe atla

Callie's Picks: Movember


Herkese Merhabalar!
Stardoll'da bugün Callie's Picks'in yeni moda koleksiyonu yayınlandı. Bildiğiniz üzere geçen ay göğüs kanseri farkındalığı için pembelerden oluşan bir koleksiyon yayınlanmıştı, bu ayda erkekler için prostat kanseri üzerine mavi temalı bir koleksiyon yayınlandı. Ayrıca hem suittimizde hem de güzellik salonumuzda bunun simgesi olan mavi bıyığı görebilirsiniz.



Tekrardan koleksiyona gelecek olursak şaşırtıcı şekilde 2 katlı ve erkekler içinde sonunda ürünler bulunuyor. Şahsen ben bu koleksiyonun erkek kıyafetleri odaklı seçilmesini tercih ederdim.
Ürünlerin fiyatları 6 sd ile  91 sd arasında. 7 adet sc ürün bulunuyor.




91 sdlik ürün daha önceki koleksiyonlarda da artık sürekli yaptıkları gibi Limitli bir ürün. Daha önceden Young Hollywood'un 2016 Teen Choice'dan ilham alarak oluşturduğu koleksiyonundan. Artık Limitli ürünleri her Callie koleksiyonunda gördüğümüz için hiç şaşırmadım ama hala mantığını anlamış değilim. 



"Merhaba Dolls!

Geçen ay, burada Callie's Picks'te genellikle kadınları hedef alan göğüs kanseriyle savaşanların onuruna her-şey-pembe olarak kutlamıştık. 2003'teki kuruluşundan bu yana, bir sonraki ay olan Kasım ayında, öncelikle erkekleri hedef alan prostat kanseri ve sağlık sorunlarına odaklanma zamanı gelmişti. Bu neden Movember olarak adlandırılır, düşündüğümüz renk mavi ve sembol bıyıktır.

Bu Movember için çeşitli mavi eşyaların küratörlüğünü yaptım, böylece testis kanseri ile savaşanları desteklemek için maviyi sallayabilirsiniz ve bu harekete dahil olabileceğiniz yerel yolları araştırmanızı tavsiye ediyorum!

Keyfini çıkarın!

xoxo Callie"


Yorumlar