Ana içeriğe atla

MSW 2019 FINALS!



Herkese merhaba!
MSW 2019'da sona yaklaşıyoruz. Son oylama etabına kalan 30 finalist bugün MSW sayfasında duyuruldu. Oylamalar yine suitlerde değil, bu linkten gidebileceğiniz MSW sayfasından yapılacak.


Final oylamasında yarı finalist olan 200 yarışmacının arasında en çok oy alan 30 kullanıcı yarışacak. Herhangi bir bölge veya ülke ayrımı yok. Bir gün içerisinde istediğiniz kadar kullanıcıya oy verebilirsiniz ancak aynı kullanıcıyı günde sadece 1 kez oylama hakkınız var.

30 finaliste yukarıda gördüğünüz Finalist kuşağıyla beraber 100 Stardollar ve MSW finalist başarısı gönderildi.

Finalistler arasında Mr.Recep, loveebru86, KANUN ve Türk asıllı Almanyalı kullanıcı mfentyx olmak üzere toplam 4 Türk kullanıcı yer alıyor. Ayrıca dünya genelinden 2'si Türkiye'den olmak üzere toplam 5 erkek kullanıcı finalistler arasında.

Oldukça çekişmeli ve tartışmalı geçen yarı final etabında favori gösterilen bazı adayların listeye girememesi kimi kullanıcıları şaşırttı. Sizin finalistler hakkındaki düşünceleriniz neler? Desteklediğiniz kişileri yorumlarda belirtmeyi unutmayın! Bu arada yoğun geçen vize haftalarım yüzünden bir süredir blogda aktif olamıyorum. Bu pazar son sınavımdan sonra dilerim daha çok görüşürüz :) Herkese iyi günler.

Yorumlar

  1. Yarı finalde çok Türk vardı, finalde bu kadar az olmasına ve azobus, rockergreenday, goldencandice, nexz, smgkyk, wangover gibi isimlerin finalde olmamasına çok şaşırdım.

    Sınavlarınızda başarılar dilerim ve blogu bu yoğunluğa rağmen aksatmadığınız için teşekkürler (:

    YanıtlaSil
  2. Wangover her şeyiyle beğendiğim bir doll. Exilien'i ise MSW kazananı olarak görüyordum. İkisinin de finale kalamaması çok üzücü..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder