Ana içeriğe atla

Stardoll Tarihi: LE Decor


Limited Edition Decor (aynı zamanda Le Decor olarak da biliyor), Starplaza'da belli aralıklarla satışa çıkarılan isminden de anlaşıldığı üzere limitli bir mağazadır. LE Decor, kullanıcıların süitlerine yerleştirebilecekleri iç ve dekor öğeleri konusunda uzmanlaşmıştır. Stokları LE, Young Hollywood, Runway, Strike a Pose ve Antidote gibi limitlidir. LE Decor, stoğu sınırlı olan tek dekor serisidir. Tüm ürünler, çeşitli tasarımcılar ve sanatçılar tarafından yapılan gerçek moda ve mobilya koleksiyonlarına dayanmaktadır. Tek bir serisi dışında diğer tüm serileri sadece Süperstarlara özel olup sadece Stardollar ile satış yapmaktadır.

-

LE Decor ilk kez 8 Mart 2011 - ilk moda koleksiyonu LE'nin satışa çıkarılmasından 3 yıl sonra tanıtıldı. Oldukça büyük, 4 katlı bir koleksiyondu. Üçüncü kattaki duş ve lavabo gibi bazı eşyalar hareketliydi. Öğelerin kendileri, sert çizgiler ve pürüzlü kenarları olan parçalar içeren soyut minimalist bir temaya sahipti.







LE Decor’un ikinci koleksiyonu 24 Ekim 2011’de yayınlandı. Bu koleksiyonda daha fazla hareketli ürünler vardı. Bu ürünler arasında en değerli olup kullanıcılar tarafından en çok aranan 3. kattaki hareketli asansör oldu. Soyut tema bu koleksiyonda daha yaygın hale geldi, eserlerin çoğu daha az desen fakat daha fazla şekil içeriyordu.







LE Decor'un üçüncü koleksiyonu 5 Nisan 2012'de yayınlandı. Bu koleksiyonun, mavi desen ve dokuya sahip parçalarının çoğuyla birlikte canlı bir mavi teması vardı. Bu koleksiyonda ayrıca bilgisayar monitörü ve ikinci bir asansör gibi daha hareketli öğeler de yer aldı. Bu koleksiyonda ayrıca, satın almak için Facebook'un para birimini kullanarak alınabilecek 3 özel ürün vardı, ancak bu özel fırsat yalnızca 3 gün boyunca sürüyordu. 3 gün geçtikten sonra, teklifi tamamlayamayanlar ve Stardollar'larla eşyaları satın almak isteyenler için orijinal koleksiyona bu öğeler eklendi.







LE Decor'un dördüncü koleksiyonu 7 Aralık 2012'de yayınlandı. Bu koleksiyonun teması Noel'di, fakat daha az kırmızı ve yeşil ve daha fazla pastel pembesi ve mavisi vardı. Ürünlerin yumuşak, pastel renkleri zarif bir koleksiyon oluşturdu.







LE Decor'un beşinci koleksiyonu 19 Nisan 2013'te yayınlandı. Koleksiyonda parlak renkler, altın ve siyah kaplama, çılgın desenler ve parlak parçalar yer aldı. 80'lerin Rock teması her seviyeden geçti ve önceki pembe ağırlıklı koleksiyonundan tamamen farklı, çılgın bir atmosfer yarattı.







LE Decor'un altıncı koleksiyonu 22 Kasım 2013'te piyasaya sürüldü. Bu koleksiyon, altın kaplama, yumuşak renkler ve şık, zarif köklerine geri döndü. Eşyaların kendisi Paris'teki bir daireden ilham alındı. Bu sadece iki dekor katından oluşan çok daha küçük bir koleksiyondu.





LE Decor'un yedinci koleksiyonu 14 Şubat 2014'te yayınlandı. Bu koleksiyonun teması Sevgililer Günü'ydü ve kırmızı, kalp, dudak izi ve bol miktarda pembe renk içeriyordu. Bu koleksiyon yalnızca bir dekor katına sahipti ve onu Mart 2011'deki ilk koleksiyonundan bu yana türünün en küçük koleksiyonu haline getirdi.




8 Aralık 2014'te, bu kez neşeli bir Noel temasıyla LE Decor'un sekizinci koleksiyonu çıktı. Bu koleksiyonun fiyatları 29 Stardollar ile 145 Stardollar arasında değişmekteydi, önceki Noel koleksiyonunda görülmemiş bir tatil tasarımına sahipti. Kabin zemininde geniş yastıklı koltuklar, çelenkler, kar küreleri ve Noel ağaçları eşlik ediyordu. Bana göre tam olarak Noel ruhunu yansıtan bir koleksiyondu.





LE Decor’in dokuzuncu koleksiyonu 9 Nisan 2015’te ertesi yıl yayınlandı. Bu koleksiyonun teması Paris’in binaları, Arnavut kaldırımlı yolları ve zarif bir mercan mavisi içindeki dış mekan mobilyalarını içeren eski Paris’ti. Koleksiyon, saksı, motosiklet ve bisiklet, abartılı avizeler ve sokak tabelaları dahil olmak üzere Paris'in romantik özünü yakaladı. Fiyatlar 20 ile 119 Stardollar arasında değişiyordu.






LE Decor’un onuncu koleksiyonu 11 Eylül 2015’te 5 ay sonra yayınlandı. Koleksiyon şezlonglar, barbekü, palmiye ağaçları ve serinletici içeceklerle kaplı dış mekan ayarlarıyla Palm Springs adını verdi. Fiyatlar 15 ile 100 Stardollar arasında değişiyordu. Bu koleksiyondaki en nadir bulunan öğe, yalnızca 300 adet kullanılabilir olan Palm Tree'dir. Duvar destesinin bir kereden fazla satın alınmasına izin verildi, bu da LE Decor'ta fazladan satın alıma izin verilen ilk öğe oldu.





On birinci koleksiyon 8 Ocak 2016'da yayınlandı. Koleksiyonun tamamı Dior'dan ilham alındı ve fiyatlar 15 ile 120 Stardollar arasında değişiyordu. Bu geleneksel LE markasından ayrı olarak satın alınabilir kıyafetler sunan ilk koleksiyondu. Bu koleksiyondaki en sınırlı ürün, yalnızca 300 adet satılan Modern Klasik LE Parfümleriydi. LE Klasik Krem Koltuk, Ultra Modern LE Sandalye ve LE Dior Inspired Sandalye, her birine bir kereden fazla satın alınmasına izin verildi.





On ikinci koleksiyon 12 Ağustos 2016'da yayınlandı. Koleksiyonun tamamı Giorgio Armani'den ilham alınmıştı ve fiyatlar 27 ile 194 Stardollar arasında değişiyordu. Bu koleksiyon aynı zamanda siyah blazer, elbise pantolonu, kolye ve fular dahil olmak üzere satın alınabilir kıyafetler içeriyordu. Ayrıca kahve masasını isteyen tüm üyeler alabiliyordu.





On üçüncü koleksiyon 13 Ocak 2017 yılında yayınlandı. Koleksiyon sade fakat şık dekor ürünlerinden oluşuyordu. Ayrıca koleksiyonun 2. katındaki kedi yanlışlıkla Starcoins'le koyulduğu için bir süre kediyi koleksiyondan kaldırıp daha sonra para birimini değiştirerek tekrardan koleksiyona eklemek zorunda kaldılar.





On dördüncü Le Decor koleksiyonu 22 Eylül 2017'de yayınlandı. Bu koleksiyonda en popüler olup ilk tükenen ürün arka plan oldu. Ayrıca yine koleksiyonda tüm üyelerin alabileceği ürünler vardı ve arka plandan sonra hızlıca tükenen ürünlerden oldular.





On beşinci koleksiyon 11 Mayıs 2018 yılında yayınlandı. Bir önceki koleksiyon gibi bu koleksiyonunda arka planı beğenildi, fakat belli ürünlere koyulan fiyat, ürünlere göre pahalı bulundu. Ürün fiyatlarının aralığı 15 sd ile 150 sd arasındaydı. Bu koleksiyonda fazla beğeni toplayan ürünler, ışıklı merdivenlerle Cupcake ATM makinesi oldu. 





On altıncı koleksiyon 15 Kasım 2018 yılında yayınlandı. Manhattan'daki bir daireden ilham alınarak oluşturulmuş kış temalı bir koleksiyondu. Koleksiyondaki parçalardan bazıları geniş yer kaplayan, büyük parçalardan oluşuyordu. Yine arka plan çabuk tükenen bir parça oldu.  Üstünden 1 sene geçmiş olmasına rağmen bu koleksiyon hala Starbazaar'a düşmedi ve bazı ürünlerini katalogda bulmanız mümkün.





On yedinci LE Decor koleksiyonu 3 Mayıs 2019 yılında yayınlandı. Koleksiyon tamamen Versace'den ilham alınarak oluşturuldu. Ayrıca ürün mağazaya sınırlı bir zaman için %30 indirimli olarak geldi ve koleksiyon sadece Superstarlara özel değildi. Buna rağmen koleksiyondaki çoğu ürün hala tükenmemiş, satın alınabilir halde Starplaza'da bekliyor.






On sekizinci ve şimdilik son koleksiyon 25 Ekim 2019'da yayınlandı. Tek katlı bu koleksiyonda çabuk bir şekilde tükenenler kadın ve erkek heykelleri oldu. Ayrıca belli ürünlerden birden fazla alınabiliyordu. Bu koleksiyonda az parça bulunmasından olacak ki normalde kaldırılan eski koleksiyonların aksine bir önceki koleksiyon mağazada kalıp bu kat koleksiyona ek bir kat olarak eklendi. Çok az parça bulunmasına rağmen çoğu ürün hala tükenmedi. 




Uzun bir aradan sonra sizler için hazırladığım Stardoll Tarihi serisindeki Le Decor'un koleksiyon serüvenini umarım beğenmişsinizdir. En kısa zamanda amacım LE koleksiyonun tarihini yayınlamak fakat LE koleksiyonu gerçekten çok uzun ve çok fazla araştırma gerektirdiği için gerçekten boş bir vaktime denk gelmesini istiyorum. Bu yazıdaki Le Decor koleksiyonundan sizin favoriniz hangisi oldu? Stardoll Tarihine konu olacak başka merak ettiğiniz koleksiyon veya olaylar neler? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!


Yorumlar

  1. Harika olmus. Ellerine saglik. ^-^
    Ben en cok 8. ve 9. koleksiyonlari begendim. Yilbasi temasinin arka plani cok guzelmis :)
    Merak ettigim kolaksiyonlarin cogunu yaptiniz zaten. :) Eski markalardan, daha dogrusu kaldirilmis olanlardan daha varsa gormek isterim.
    Olay ise hic bilmiyorum :D Oyuna 2018'de geri dondugumden cogu seye hakim degilim ^-^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder