Ana içeriğe atla

Broadcast & Güncelleme


Merhaba Bebekler,

Fark etmiş olabileceğiniz gibi, bloglarında uygunsuz görüntüler yayınlayıp yayın yapan troll ile ücretsiz Stardollar vereceğiz yalanlarıyla toplu mesajlar gönderen troll geri döndü.

Bu nedenle, teknik ekibimiz bunun olmasına izin veren sorunları çözdüğünden şimdilik Broadcast mesaj yayınlarını kapatmaya karar verdik. Bunu kontrol altına almak için önlemler alıyoruz ancak bu biraz zaman alıyor.

Sorunların çözüldüğünden emin olana kadar Broadcast mesajlarını tekrar açmayacağız.

Ayrıca, trolleri tamamen ortadan kaldırma çalışması devam ettikçe, arada sırada teknoloji ekibimizin gözden geçirmesi için, Stardoll'un etkilenen diğer kısımlarının da çalışmasına ufak aralar verildiğini fark edebilirsiniz.

Eğer arkadaşınız olmayan birinden, link içeren bir mesaj alırsanız, üzerine tıklamayın. Bir hatırlatma olarak, Stardoll'da sizi siteden dışarı çıkaracak bir link yoktur, bu yüzden sadece Stardoll.com'da oturum açtığınızdan emin olmak için URL'nizi her zaman kontrol edin.

Yayınlanmamış bir broadcast mesajınız olduysa, geri ödeme için lütfen sizler için gece gündüz demeden çalışan Destek Personellerimize yazınız.


Teşekkürler!

[ Paylaşıma gitmek için buraya basmanız yeterli. (: ]


Yorumlar