Ana içeriğe atla

Sohbet #16


Herkese merhaba!
Bu hafta kapak dollumuz blogumuzun eski okuyucularından shovturkiye oldu. Gelecek hafta da aynı şekilde bu konunun altına kendi dolluyla alakalı resim atan kullanıcılardan rastgele seçeceğimiz bir kişi kapak dollumuz olacak. Sohbet yazılarında paylaşacağınız bu resim kombininiz olabilir, yeni yaptığınız bir suite dekoru olabilir. Kendi dollunuzu kullandığınız sürece her şekilde resim atabilirsiniz.

Stardoll'da yine epey olaylı bir hafta geçirdik. Sızdırılan ve spoiler olduğu söylenen bazı görsellerden tutun oyunun kapanmasına kadar bol dedikodulu bir haftaydı. Tabii ki bu dedikoduları paylaşıp gerçek olmayan şeyleri burada yaymaya çalışmayacağım. Ancak bu saçmalıklar haricinde oyuna bir süre erişim sıkıntısı yaşanması ve en sevilen tasarımcılardan germanottal'ın hesabının kapatılması oldukça kötüydü.

Yaza girdik, bazılarımızın sınavı geçti. Bazılarımızın sınav maratonu ise yeni başlıyor :) Hepinizin bu yaz için planlarını merak ediyorum. Salgın sebebiyle her zamanki gibi olamayan yaz planlarımızla birbirimize ilham da olabiliriz.

O zaman yorumlarda buluşalım! :)

Bu arada okuyucularımızdan Evaandreanne, klübü R41NB0W5'te İBS düzenliyor. Eğer seçmelere katılmak isterseniz bu linkten klübüne gidebilirsiniz.

Yorumlar