Ana içeriğe atla

DİKKAT: Yeni Hack Yöntemi!


Herkese merhaba,
Stardoll'da son günlerde hesabı hacklenen bazı kişilerin Starbloglarında pornografik görseller paylaştığına tanık olmuş veya bu olayı duymuşsunuzdur. Bu konuda bazı iddialar vardı ancak doğruluğundan çok da emin olamadığım için blogda paylaşmak istemiyordum. Ancak şu anda Stardoll Facebook ortamı şu anda bu şekilde hacklenenlerle dolu olduğu için burada paylaşmak istedim. Eğer oyundan konu hakkında resmi bir açıklama gelirse yazıyı hemen düzenleyip açıklamayı burada paylaşacağım.


Bu şekilde hacklenenlerin söylediğine göre hesaplarına yukarıdaki görselden de görebileceğiniz gibi chatten İngilizce olarak "Partimde SD çekilişi yapıyorum, hemen gelin!" gibi spam bir mesaj sonrası özel parti veya Suitechat daveti geliyor. Eğer parti davetini kabul edip partiye giderseniz bir proxy sonucu hesabınız hackleniyor. Bu sebeple lütfen tanımadığınız kişilerden size bir parti veya Suitechat daveti gelirse hiçbir şeye tıklamadan hemen o kişiyle chati kapatın.  

Aynı şekilde bu hack yöntemiyle hacklenenlerin hesabından "2 SD SALE" gibi yayın mesajları spam şekilde anlık olarak atılıyor ve eğer bu yayına tıklarsanız hesabın dondurulmuş olduğunu görüyorsunuz. 

Yine de meraklanmayın, dikkat ettiğiniz sürece hesabınız güvende olacaktır. Telaş yapmanıza gerek yok. 

Yorumlar