Ana içeriğe atla

Güncelleme


Merhabalar!

Bgün Royalty kulübüne girdiğim zaman Stardoll çalışanı Dusty-Lynn'ın "Update" başlığı altında aşağıda gördüğünüz yazıyı paylaştığını gördüm ve fark etmeyen veya çevirmekte sıkıntı yaşayan üyeler için bloğumuzda paylaşmak istedim.



"Hey şöhret prensesler ve prensleri, Stardoll kraliçeler ve  kralları—
Yönetim ile görüştükten sonra, sizinle olabildiğince şeffaf olmamız ve durum hakkında size bir güncelleme yapmamız sağlandı. Ve değişiklikler veya haberler geldiğinde daha düzenli güncellemeler gelecektir.

Bildiğiniz gibi, dün yine başka bir kimlik avı sitesi saldırısı ve ileti gönderildi. Teknoloji ekibimiz, bu jokerlerin bir şeylerle uğraşmasına izin veren döngüleri kapatmak için çalışıyor ve o zamana kadar yayınları kapalı tutacağız.

Bununla birlikte, işler düzeltilinceye kadar bu trollishness'ten daha fazlası olabilir, bu yüzden lütfen bir şey görürseniz bir şey söyleyin. Rapor düğmesine basın ve ne olduğunu, nerede olduğunu, ne zaman olduğunu bize bildirin.

Ve şimdi, bazı güncellemeler:"




"Virüs bizi oldukça etkiledi. Sanatçılarımız en ağır darbeye maruz kaldı ve aile sorunları, vize sorunları veya diğer kişisel nedenlerden dolayı geri dönmeyen birkaç çalışanımız var. Rüzgara dağıldık arkadaşlar.

Ancak, geri kalan ekibimiz tekrar yakınlaşıp yeni birlikler yetiştirene kadar askerlik yapıyor. O zamana kadar, biraz karışıklık var, ancak size mümkün olduğunca sık yeni şeyler getirebilmemiz için gerçekten çok çalışıyoruz. Kalan sanatçılarımız, zor kazanılan tatillerini bile iptal ettiler, bu yüzden üretmeyi bırakmıyoruz. (Bunu paylaşıyoruz çünkü onlarla gurur duyuyoruz, kimseyi kötü hissettirmek için değil!)

Günün bir görünümü olarak görmek istediğiniz bir kıyafetiniz varsa, bize gönderin! Önerilerinizi istiyoruz ve bunları değerlendirilmek üzere İçerik Yöneticimize göndereceğiz. Profesyonel ipucu: Önerileriniz tam bir görünümse seçilme şansına sahiptir. Yalnızca Royalty üyeleri için seçimleriniz destek e-postasına gönderilebilir."




"Ekibimiz, Stardoll'un Flash'ın ölümünden sonrada var olacağından emin olmak için çalışıyor, ancak size söyleyebileceğim tek şey bu. Daha fazla bilgi istediğinizi tamamen biliyoruz. İşimizi seviyoruz ve yapmaya devam etmek istiyoruz, bu yüzden şu anda söyleyebileceğimiz tek şey bu.

Uzun zaman önce Flash'ın taşınmasıyla ilgili önleyici bir açıklama yapıldı. Çok fazla vızıltı ve yanlış umut yarattığını biliyorum ve bunun için özür dileriz. Bu hala bizim görevimiz.

Lisa ve ben sizi olabildiğince güncel tutmaya çalışacağız. Ancak lütfen her bir soruyu veya şikayeti her zaman cevaplayamayacağımızı anlayın. Bazen cevabı bilmediğimiz için bazen cevabı “Biliyoruz; o kötü. Bunu değiştirmeye çalışıyoruz! ” olduğu için (ancak bir daha yanlış umut veya söz vermek istemiyoruz).

Her ikimiz de, Stardoll'da çalışan herkesle birlikte, günümüzde sık sık birçok görevimiz var, bu yüzden her zaman kulüpte sürekli olamayız."





"Bu yüzden bu konu altında, lütfen sorularınızı gönderin ve bir sonraki mesajımızda yapabileceğimiz sorulara ulaşmaya çalışacağız veya mümkünse doğrudan cevap vereceğiz. Tek istediğim, lütfen personelinize ve birbirinize söz ve eylemlerinizde nazik olmanız.

Nazikçe ve çok sevgiyle,

Dusty-Lynn"


Bu konu altına gelen bazı sorular Callie's Picks, Archive ve Re-Le koleksiyonlarının neden artık gelmediğiyle ilgiliydi. Dusty CP ve Archive için bizlerden öneri istediğini Le-Re içinde ekiple konuşacağını belirtti.

Bir diğer soruda buradaki Pride yarışmasında bizlerden Pride ayına özel koleksiyon için öneri istemişlerdi fakat bu koleksiyonu Pride ayı içinde göremedik ve üzerinden çok uzun zaman geçti, bu koleksiyon için yapılan önerilere ne olduğu yönündeydi. Lisa bu soru için  kazananların seçildiğini ve daha fazlasını yakında göreceğimizi söyledi.


Stardoll ekibinin bize karşı şeffaf olması ve bizlerin fikirlerine geçte olsa  kulak veriyor olmaları çok güzel bir olay fakat hala eminim ki bir çoğumuzun cevaplanamayan soruları ve Stardoll'un Flash konusunda yapacaklarını merakla bekleyenleri var.  
Virüs oyundaki bir çok gelişmeye balta vurmuş olsada umarım ekip bizlere en iyi oyun deneyimleri sunmaya devam eder ve Flash sorununa kısa zaman içinde çözüm bulurlar.

Siz bu paylaşımlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizimle paylaşmayı unutmayın! :) 

Yorumlar