Ana içeriğe atla

Sohbet #18


Herkese merhaba!
Bu hafta kapak dollumuz blogumuzun değerli ve sıkı takipçilerinden Evaandreanne oldu. Feraye'nin vintage havadaki bu harika kış suitini görmek bana çok keyif verdi. Ayrıca kendisinin klübünde düzenlediği İBS'nin seçmelerine katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Gelecek hafta da aynı şekilde bu konunun altına kendi dolluyla alakalı resim atan kullanıcılardan rastgele seçeceğimiz bir kişi kapak dollumuz olacak. Sohbet yazılarında paylaşacağınız bu resim kombininiz olabilir, yeni yaptığınız bir suite dekoru olabilir. Kendi dollunuzu kullandığınız sürece her şekilde resim atabilirsiniz.

Bu yazıyla beraber blogu özellikle karantina döneminde olduğu aktifliğe geri döndürmenin kendi adıma ilk adımını atmak istiyorum :) Begüm zaten bir süredir bunun için uğraşıyordu, örneğin şu anda klübümüzde Haftalık Kombin Yarışmaları düzenliyor. Bu yarışmalara katılmak için bu linke tıklayabilirsiniz. Ayrıca Begüm önümüzdeki günlerde duyurusunu yapacağı, İBS formatına yakın muhteşem bir kombin yarışmasının hazırlıklarını yapıyor :) Hepinizi bekliyoruz! Sizin de aktiflik konusunda fikirleriniz ve önerileriniz varsa bizimle paylaşabilirsiniz :)

Görüşmeyeli nasılsınız, tatiliniz nasıl geçiyor vs. hepsini ve hepinizi çok merak ediyorum. Yorumlarda buluşalım <3

Yorumlar