Ana içeriğe atla

Beklenen Flash Açıklaması Starblog'da Yayınlandı!

 

Herkese merhaba!

Uzun zamandır hepimizin aklını kurcalayan Flash ve Stardoll'un geleceği hakkında Starblog'da "Stardoll Devam Ediyor!!!" başlıklı bir yazı yayınlandı. Yazı aşağıda:

Bu duyurunun sonunda yapılması pek çok kullanıcının içini rahatlatmıştır diye düşünüyorum. Flash altyapısı hem güvenlik açıkları hem de oyunda yol açtığı yavaşlık sebebiyle kullanıcıların oyun memnuniyetini özellikle son yıllarda çok düşürüyordu. Game launcher altyapılı bir oyuna dönmemiz bu sorunları çözmek adına çok isabetli bir hamle olacak gibi görünüyor. Bunun yanı sıra oyundaki genel kullanıcı tecrübemiz ve ekip ile iletişimimiz adına da bu olayın umut verici bir gelişme olduğunu düşünüyorum :) Oyunun altyapı ve devamlılık sorunu öncelik olmaktan çıkınca sıra oyun içi özelliklerin gelişimi, yeni koleksiyonlar, artık 2000lerin sonunda kalan Stardoll özelliklerine veda gibi pek çok şeye gelebilir. Umarım oyunun altyapı değişimi tüm kullanıcıları memnun edecek şekilde olur.

Yazının yer aldığı blog sayfasına gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.


Aramızda bu işlerden anlayanlar varsa bizi bu converting meselesinde aydınlatmaları çok güzel olurdu :) Örneğin altyapı değişince bazı oyun özelliklerinin aktarılamaması gibi bir sıkıntı yaşanacak mı çok merak ediyorum. Bunun dışında elbette bu güzel haber hakkında görüşlerinizi öğrenmek için sabırsızlanıyorum :)

Yorumlar