Ana içeriğe atla

Modam Stardoll Christmas Özel İBS - Başvurular ve Bilgilendirme


 Herkese merhaba!

Stardoll'da Christmas sezonu bu ay hareketli geçecek gibi duruyor! :) Biz de bu sezondan ilham aldığımız yeni bir kulüp-blog özel İBS yarışması düzenlemeye karar verdik. Bizim için oyunun çok daha keyifli olduğu bu dönemin neşesini blogumuza taşıyalım istedik :)


🔔  Yarışmanın başvurularını sadece kulüpten alıyoruz, bu yüzden blogumuzun aşağıda linki olan klübüne üye olup katılımınızı oradan belirtmeniz gerekiyor. Seçilen yarışmacılar 06.12.2020 tarihinde buradan ve klüpten ilk konsept ile birlikte duyurulacak.

☃️ Yarışmamız 06.12.2020-21.12.2020 tarihleri arasında toplam 2 hafta sürecek. Yarışma toplam 5 konseptten oluşacak ve final konsepti dışında tüm konseptler için 3 gün süreniz olacak. Yarışmanın başladığı tarihten itibaren her puanlandırma sonunda sıradaki konsept blogda örnek yazıyla beraber paylaşılacak. Final kombininde ise Christmas temasıyla alakalı kombinin yanında bir de dekor konseptimiz olacak. Ayrıca final konsepti için verilen süre de 4 gün olacak.

🎄 2 haftanın sonunda yarışmanın 1.'si Germanamra saç ve 200 Stardollar, 2.'si rainysgd saç ve 100 Stardollar, 3.'sü ise ticir_ dudak ve 50 Stardollar kazanacak. Ancak az katılım olması dahilinde sadece 1.'ye ödül verilecek. Puanların yakınlığı durumunda üst sıralardaki diğer yarışmacılarımıza da bazı sürprizlerimiz olacak.





🎁 Jüride ben ve Begüm olacağız.

🎅 Her 3 günde bir en yüksek puanı alan 3 yarışmacı, blogda kombinlerinin yorumlarıyla birlikte paylaşılacak. 


Kulübümüze gitmek için buraya tıklayabilirsiniz. Tarzına güvenen herkesi bekliyoruz! Dileriz yaklaşan yeni yıl hepimiz için güzel şeyleri beraberinde getirir :)

Yorumlar