Ana içeriğe atla

Sohbet #28


Herkese merhaba! 
Bu hafta kapak dollumuz bts_fire oldu. Meyra'nın harika editiyle Christmas ruhunu blogumuzda yaşatmaya devam ediyoruz :D

Bir sonraki sohbet yazısında da aynı şekilde bu konunun altına kendi dolluyla alakalı resim atan kullanıcılardan rastgele seçeceğimiz bir kişi kapak dollu olacak. Sohbet yazılarında paylaşacağınız bu resim kombininiz olabilir, yeni yaptığınız bir suite dekoru olabilir, tasarımlarınız olabilir, hiç fark etmez. Kendi dollunuzu kullandığınız sürece her şekilde resim atabilirsiniz.

Ek olarak sohbet yazılarına dair küçük bir not da bırakmak istiyorum. Bu yazılar genelde bizim blogda sadece ilk günlerde aktif kalabiliyor, devamında bir sonrakine kadar pek bir etkileşim olmuyor. Ama bu yazıları bir sonraki konu gelene kadar aktif tutmak çok daha keyifli olur diye düşünüyorum :) Okuyucularımızla paylaşmak istediğiniz bir şey oldukça, blogda henüz paylaşılmamış bir Stardoll haberi geldikçe ve hatta yalnızca birileriyle konuşmak istedikçe bu yazılara yorum bırakabilirsiniz. Sonuçta konunun amacı sohbet :) 


Bu arada Yeni Yıl Hediyeleşmesi ve K-Pop Kombin Yarışması katılımlarımız hala devam ediyor. Kulübümüzde de Aylık Saç Çekilişi ve Haftalık Kombin Yarışması şu anda aktif. Hepsinde sizleri de görmeyi çok isteriz! :) Herkese iyi hafta sonları!

Yorumlar