Ana içeriğe atla

Holiday Gift-O-Meter 2020!


Herkese merhaba!
Bu sene gelip gelmeyeceği oyuncular arasında epey merak konusu olmuş Holiday Gift-o-Meter sonunda geldi. Gift-o-meter, 7 Ocak 2021 tarihine kadar kullanıma açık olacak. Geri sayımda saat formatında süresi gösterilen gift-o-meter'ın ürünleri süre dolunca Starbazaar'a gelmedikleri sürece elde edilemeyecek.

Gift-o-meter'ın mantığını bilmeyen yoktur ancak yine de bahsetmeden geçmek olmaz :) Sadece Starplaza'da önceden belirlenmiş tutarda miktarlarda alışveriş yaptıkça Gift-o-meter'dan ürün kazanılıyor. Bu alışverişi toplu halde yapmanıza gerek yok, yavaş yavaş harcasanız dahi sayaç bunları sayacak ve siz satın alım yaptıkça dolacaktır. Gerekli miktarı harcadığınız ve sayacın gösterge veya göstergeleri dolduğu zaman da ürünler suitinize gelecektir. 

Gift-o-meter'a gelen ürünler ve onları elde etmek için Starplaza'da harcamanız gereken Stardollar miktarları ise aşağıdaki görselde yer alıyor:
 


Gift-o-meter'a aşağıdaki görselde göreceğiniz üzere oyunun üst panelinin sonunda gözüken hediye kutusuna tıklayarak gidebilirsiniz. İsterseniz gitmek için direkt olarak bu linke de tıklayabilirsiniz.




Çam ağacının ilk ürün olması ve 15 SD tutarında alışverişle geliyor olması çok isabetli bir karar. Onun dışında 8. ürünlerin yeniden renklendirilmiş ürünler olması da dikkatimi çekmedi değil. Siz gelen ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce beklediğimize değdi mi? Gift-o-meter'ı doldurmayı planlıyor musunuz? Yorumlarda buluşalım! :)


Bazı ürünlerin orijinal versiyonu;

Dion Lee



Yorumlar