Ana içeriğe atla

Couture Tribute Archive Koleksiyonu


Herkese merhaba!

Hatırlarsanız pandeminin ilk günlerinde Stardoll ekibinden bazı kişilerin hastalandığı duyurulmuş ve bu sebeple koleksiyon sisteminde değişiklik olacağı haber verilmiş, bundan sonra da Couture Tribute mağazası gelmişti. Bu mağaza, sonradan uzun bir süre yeniden renklendirilmiş şekilde gelen koleksiyonların ilk halkası olmuştu.

Sanırım Stardoll ekibi her hafta Archive'i yenilemekten sıkılıp zaten her hafta Archive'e de getirdikleri tribute koleksiyonlarını bu markaya getirmiş. Ürünler bu kez önceki Couture Tribute koleksiyonundaki gibi yeniden renklendirilmiş değil, orijinal versiyonlarındalar. Yani Archive ve Callie's Picks formatında geldiler, zaten resimlerde de görebileceğiniz üzere koleksiyonun ve markanın adı Couture Tribute Archive gözüküyor. Ancak ürünlerin etiketi şu an için Couture Tribute.




İki katlık bu koleksiyonda fiyatlar 8-30 Stardollar arasında değişiyor ve hiç Starcoins ürün yer almıyor. Hiç Starcoins ürün yer almamasının sebebinin ürünlerin yeniden renklendirilmiş formatta olmaması olduğunu düşünüyorum çünkü geçen koleksiyonda çok sayıda Starcoins ürün bulunuyordu. Ayrıca en yüksek fiyatlı ürün olan 30 Stardollarlık Dazzled Jacket, animasyonlu bir ürün. Ceketin simleri ışıldıyor.

 Koleksiyonun orijinal versiyonu ise Frankie Morello Tribute mağazasının 2012 ve 2013'te yayınlanan iki farklı koleksiyonundan:





Ayrıca bu koleksiyonun gelişiyle beraber bir önceki Couture Tribute koleksiyonu herhangi bir haber verilmeden mağazadan kaldırılmış oldu. 

Sizin bu koleksiyon hakkındaki görüşleriniz neler? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın :)

Yorumlar