Ana içeriğe atla

PRIDE: Always In Fashion Yarışması!


Herkese merhaba!
Bu yazıda Türkçesini paylaştığımız Stardoll Pride Hub sonrası ilk Pride özel yarışma geldi. Yarışmanın Türkçe çevirisi aşağıda:

"Selam Bebekler!

Stardoll Pride'ınız kutlu olsun! Modanın büyük bir kısmı LGBTQIA topluluğundan etkilenmiştir. İster topluluğun üyeleri tarafından ister topluluğu kutlamak için tasarlanmış olsun, Pride ve moda ele eledir.

Bu yarışma için, bu ay StarPlaza'da bizim getirmemiz için SİZİN ne tarz kıyafetler istediğinizi söylemenizi istiyoruz. İster LGBTQIA topluluğunun üyelerinden birinin tasarladığı moda olsun, ister kutlamak için yapılmış tarz Pride kıyafetleri olsun, neler görmek istediğinizi listeleyin.

Yarışmaya katılan HERKES şık bir şekilde kutlamak için 2 gökkuşağı bomber ceketi kazanacak. En sevdiğimiz girdi (ya da girdiler!) önerdikleri ürünleri bu ayın ileriki dönemlerinde StarPlaza'da görecek ve 100 Stardollar kazanacak!"

Yarışmaya katılan herkese verilen bomber ceketler:


Ürünün orijinal hali Alice + Olivia'ya ait.



Yarışmaya gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Stardoll'da son zamanların en iyi yarışma ve ödüllerinden biriyle karşı karşıyayız. İsteklerinizi söyleyerek Stardollar kazanma fırsatı elde etmek oldukça iyi görünüyor :) Siz bu yarışmaya katılmayı düşünüyor musunuz?

Yorumlar

  1. Kesinlikle katılacağım bir yarışma ama ne yazacağımı önceden biraz düşünmem gerekecek.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler bilgilendirme için:)

    YanıtlaSil
  3. SENA shovturkiye1 Haziran 2020 14:54

    Kesinlikle katılacağım ama biraz benimde araştırma yapmam gerek. Gördüğüm en iyi yarışmalardan gerçekten

    YanıtlaSil
  4. Gecen sene 1 ay ss odulu verilmisti ama yaninda sadece 20 sd odulu vardi. Buradaki 100 sd odulu ve bizim istedigimiz tarzda kiyafetlerin gelmesi daha guzel olacak. Ben ceketi sevdim. Gercekten cok hos :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evet, hatta sadece bir yarışmanın ödülü olmasına rağmen her yarışmayı böyle ödüllendirmişlerdi sanki.

      Sil

Yorum Gönder