Ana içeriğe atla

Callie Con 2020 Bedavaları!


Herkese merhaba!
Geçtiğimiz günlerde Lisa.Stardoll'un Royalty Klübünde açtığı ve üyelerden Callie Con'un bu seneki temasını tahmin etmelerini istediği konuyla Callie Con'un gelişinin yakın olduğunu öğrenmiştik. Bahsi geçen konu açıldıktan 1 gün kadar sonra mağazaya Prom 2007 temalı bir ürünün gelmesi ben de dahil pek çok üyeyi bu yılın temasının balo olduğu konusunda hemfikir yapmıştı. Ancak bugün suitlerimizi açtığımızda karşımıza şu manzara çıktı:


Tüm üyelere hem erkek hem de kız dolllara uygun şekilde gelen aşağıdaki Pokeballlar hediye olarak gönderildi. Kırmızı Pokeballlar tüm üyelere, kahverengi Pokeballlar Superstar ve Royalty üyelere, mavi Pokeballar ise sadece Royalty üyelere gönderildi.
Ayrıca tüm üyelere her yıl olduğu gibi Callie Con Pass kartları da gönderildi. En solda yer alan mor kart tüm üyelere, sarı kart Superstar ve Royalty üyelere, mavi kart ise sadece Royalty üyelere gönderildi.
Bugün gelen anime yüzleri temalı Sunny Bunny koleksiyonu ve bedava Pokeballlar sonrası ben bu yılın temasının animeler veya Uzakdoğu popüler kültürü ile alakalı bir şey olabileceğini düşünüyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi çok merak ediyorum :)

Yorumlar