Ana içeriğe atla

Sohbet #20


Herkese merhaba!
Bildiğiniz gibi normalde Sohbet yazılarımızda kapak dollları okuyucularımız oluyor, bu sebeple kapakta yazarları görmek sizi şaşırtmış olabilir :) Geçen haftaki Sohbet yazımızın yorumlarında hiç doll resmi bırakan olmamıştı, ben de bu sebeple hem de 20. yazımızı da bahane ederek kapağa Begüm'ü ve kendimi taşımak istedim. 

Gelecek hafta normaldeki gibi bu konunun altına kendi dolluyla alakalı resim atan kullanıcılardan rastgele seçeceğimiz bir kişi kapak dollumuz olacak. Sohbet yazılarında paylaşacağınız bu resim kombininiz olabilir, yeni yaptığınız bir suite dekoru olabilir. Kendi dollunuzu kullandığınız sürece her şekilde resim atabilirsiniz.

Bu haftanın sonlarına doğru Stardoll'da bizim için oldukça üzücü bir olay oldu, okuyucularımızdan Evaandreanne'in hesabı ne yazık ki kapatıldı. Yine okuyucularımızdan shovturkiye ile beraber yaptıkları İBS'nin tam da ortasındayken ve kendisinin tasarımları her geçen gün daha da tanınır vaziyete gelirken böyle bir olayın yaşanması bizler için epey üzücü oldu. Şu an tek dileğim yaşanan problemin çözülmesi ve Feraye'nin tekrar hesabına geri dönebilmesi. Umarım bu gerçekleşir. 

Sizler için bu hafta nasıldı? Yorumlarda buluşalım. :)

Yorumlar