Ana içeriğe atla

Modam Stardoll Kombin Yarışması - İlk Konsept



Herkese Merhabalar!
Geçen haftanın başında başvurularını aldığımız Kombin Yarışması'nın ilk gününde sizlerden ilk film olarak Clueless filminden ilham alarak kombin yapmanızı isteyeceğiz. Clueless'i bir çok kişinin bildiğini düşündüğüm için ilk güne bilindik bir filmle başlamak istedim. Bu filmi baz alarak yapacağınız kombinlerin filmdekilerle aynı olmasını istemiyoruz, aksine bu filmden esinlenerek kendi yorumlarınızı katmanızı istiyoruz. Kombininize baktığımız zaman bu filmden esinlenerek yaptığınız belli olmalı.


Bu yarışmada sizi sadece bir film ile sınırlandırmamak için Özlem'in önerisiyle bir gençlik bir eski tarz filmlerden seçme yapmaya karar verdik. Seçtiğimiz ikinci film ise Marie Antoinette.  2006 yılında çekilen bu film, 2007 yılında En İyi Kostüm Tasarımı Oscar'ını kazandığı için yarışmamıza uygun bir film olduğunu düşündük. Bu filmin teması kostümsü olsa da kombinleri yorumlamak size düşüyor. İsterseniz kombinlerinizi eski tarz, isterseniz modern yorumlama getirerek yapabilirsiniz. Bizim için en önemli şey kendinizden neler kattığınız. 



Kombininizi puanlarken dikkat edeceğimiz noktalar:

- Kombininiz seçtiğiniz filmi yansıtıyor mu?
- Bir üst ve alt kısmı bir araya getirmekten daha fazlasını yaptınız mı?
- Kombininize kendinizden bir şeyler kattınız mı?
- Seçtiğiniz parçalar birlikte uyumlu mu? Renkler birlikte iyi duruyor mu?


Kombinlerin son paylaşılma tarihi = 05.08.2020 Çarşamba


Jüriler olarak sizlere bu yazıda hem örnek resimler hem de örnek kombinler ekledik. Umarım hoşunuza gider ve sizler için yararlı olur. :)




İlk puanlamada görüşmek üzere! Herkese bol şans :)

Yorumlar