Ana içeriğe atla

Modam Stardoll Kombin Yarışması - Seçilen Üyeler ve Kurallar


Herkese merhaba!

Bu yazıda duyurusunu yaptığımız İBS yarışmamıza katılmak isteyip başvuran herkese çok teşekkür ederiz. Seçilen üyeler:

innPretty
gokcen
bts_fire
bercempm
shovturkiye 
busebegum 
mira12305
LeenaLea 
ladypinksandy12
she_ayse_1998
sono
Eymenn
kiraz_mevsimi-s 


Yarışma Kuralları:


💕Yarışmamız 2 hafta sürecek, 3 günde bir yeni konspetleri yayınlayacağız ve en çok puanı alan yarışmacıya bu yazıda görebileceğiniz Kendriboy tasarımı üç partlık saçla beraber 100 Stardollarlık dilek listesi hediye edilecek. Puanların yakınlığı durumunda üst sıralardaki diğer yarışmacılarımıza da bazı sürprizlerimiz olacak.



💕Her konspette en yüksek puanı alan 3 yarışmacı, blogda kombinlerinin yorumlarıyla paylaşılacak. Bu yazıda aynı zamanda bir sonraki konseptin açıklaması ve örnek kombinleri de yer alacak, o yüzden her  puanlama sonrası sizi bloga bekliyoruz. 


💕 Kombinlerinizi verilen zaman dilimleri arasında en geç son katılım tarihinde saat 21.00'da paylaşmanız ve kulüp üzerinden nereye koyduğunuzu belirtmeniz gerekiyor. Gecikme durumunda bize açıklama yaparsanız kombininizi sonradan yorumlayacağız. Açıklama gelmezse o günün puanı 0 olarak geçecek, açıklamasız kombinini koymayan kişi yarışmadan diskalifiye edilecek.


💕 En iyi puanları alan 3 yarışmacının kombini bloga çıkacağı için resim kalitesinin düşmemesi adına kombinlerinizi o gün yorumlanana dek ister ana stil olarak ister hangi odada olduğunu belirtmek şartıyla oda stili olarak kaydetmeniz gerekiyor. 


💕 Jüride ben, Özlem ve konuk jüri olarak Feraye(RupaulCharles) olacak.


Kulübümüze gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.


Yorumlar