Ana içeriğe atla

Sophia-Lynn Artık Stardoll Çalışanı Değil!


Herkese Merhabalar!

Bugün Royalty kulübünde "Update" başlığı altında birinin Sophia'nın neden artık Stardoll çalışanlarından birinin olmadığını sorduğunu gördüm ve çok şaşırdım. Eğer bilmeyenleriniz varsa Sophia-Lynn, Lisa.Stardoll gibi üyelerle ilgilenen bir çalışan. Genelde Royalty kulübünde aktif olup üyelerin sorunlarıyla ilgilenirken aynı zamanda bize ulaşın kısmı ve atılan e-postalara da geri dönüş yapan bir çalışandı. Özellikle bu karantina döneminde Royalty kulübündeki üyelerle daha çok vakit geçirmiş ve merak edilen sorulara cevap verip isteklerimizi ekip çalışanlarına ileteceğini söylemişti.

"Sophia neden artık bir çalışan değil?" 


Üyelerle bu kadar yakın ve ilgili olduğundan dolayı sanırım beni çok üzen bir haber oldu. Kulüpteki bir çok üye de benim gibi nedenini merak ediyor olsada şu anlık  Stardoll çalışanlarından herhangi bir açıklama gelmedi.

Sophia'nın hesabı normal hesaba döndü ve son görülmesiyle birlikte arkadaşlık isteği yollama seçenekleri görünür hale geldi. "About Me" kısmında bu olayla ilgili sadece küçük bir açıklama bulunuyor:
 "Bir sürü güzel anı için çok teşekkür ederim! Stardoll'da çalışmak çok eğlenceliydi! Herkesi çok özleyeceğim. Lütfen yaptığınız her şeyde nazik olmaya devam edin! <3
Sophia-Lynn
"

Umarım Lisa kısa zamanda bu konu hakkında küçükte olsa bir açıklamada bulunur.

Siz Sophia'nın ekipten ayrılmasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. :)


Yorumlar