Ana içeriğe atla

Modam Stardoll Kombin Yarışması - Üçüncü Konsept


Herkese Merhabalar!

Modam.Stardoll kulübümüz ile bağlantılı yaptığımız Kombin Yarışmasının üçüncü konsepti için 13 Going' on 30 filmini seçtik. Bu filmi baz alarak yapacağınız kombinlerin filmdekilerle aynı olmasını istemiyoruz, aksine bu filmden esinlenerek kendi yorumlarınızı katmanızı istiyoruz. Kombininize baktığımız zaman bu filmden esinlenerek yaptığınız belli olmalı.



Ayrıca ikinci film tercihiniz olabilecek diğer eskiki tarzda film ise Little Women. Her ne kadar film 2019 yılında çıkmış olsa da bu filmin kitabı 19. yüzyılda yazıldığı için giyim tarzları o dönemden esinlerek oluşturulmuş.

Kombinlerinizi yaptıktan sonra albümünüze veya blogunuza kaydetmek yerine bu yazının altına da ekran görüntüsünü çekerek aşağıya bırakabilirsiniz. Kulüpteki yazının altına resmi burada bulacağımıza dair bir yorum bırakmanız yeterli olur. :)


Kombininizi puanlarken dikkat edeceğimiz noktalar:

- Kombininiz seçtiğiniz filmi yansıtıyor mu?
- Bir üst ve alt kısmı bir araya getirmekten daha fazlasını yaptınız mı?
- Kombininize kendinizden bir şeyler kattınız mı?
- Seçtiğiniz parçalar birlikte uyumlu mu? Renkler birlikte iyi duruyor mu?


Kombinlerin son paylaşılma tarihi = 11.08.2020 Salı


Jüriler olarak sizlere bu yazıda hem örnek resimler hem de örnek kombinler ekledik. Umarım hoşunuza gider ve sizler için yararlı olur. :)






İkinci Konseptin En Çok Puan Alan Yarışmacıları


gokcen

Özlem'in yorumu: "Kendi kombininin mükemmelliği yetmezmiş gibi bir de köpeğinin kombinini yapmana bayıldıııııım! Filmin ikonik kombinlerini direkt akla getiren çok güzel bir kombin yapmışsın, harikasın cidden :) - 10" 

Feraye'nin yorumu: "İlk gördüğümde çok basit ancak filmin ruhunu yansıtan bir kombin yaptığını düşünmüştüm ancak köpeğine bakınca hiç de basite kaçmadığını görmüş oldum. Köpeği de pembe kıyafetlerle giydirip neredeyse ona da bir kombin yapman inanılmaz güzel olmuş. Kombinin basit az parçalı ancak hoş filme uygun. Sana puanım:9" 

Begüm'ün yorumu: "Kombinin gerçekten filmden fırlamış gibi. Aşırı derecede bayıldım. Özellikle köpeğine de kombin yaptığın için çok mutlu oldum. Kombininde kullandığın küçük eklentiler kombinine hoş bir hava katmış. -10" 




bts_fire

Özlem'in yorumu: "Renk tonlarını o kadar uyumlu kullanmışsın ki hayran kalmamak elde değill. Renkli bir şal kullanman çok doğru bir seçim olmuş bence, çok şık bir hava katmış kombine. Kendi tarzını katışın da güzel olmuş, kombinde tek eks-k (stardoll sansürü..) küpe kullanmayışın diye düşünüyorum. - 9" 

Feraye'nin yorumu: "Etek yerine pantolon kullanman çok hoş olmuş. Oyunda en sevdiğim pantolonlardan biridir o pantolon zaten. Kombinin boyun kısmında bir kargaşa oluşmuş fular kabanının içinde olsaydı daha hoş olabilirdi. Kombinin gerçekten güzel bu filmi seçmene çok sevindim. Sana puanım:9" 

Begüm'ün yorumu: "Çok çok iyi bir kombin olmuş. Pantolon seçimin bence kombini aşırı şık bir hale getirmiş. Sadece içindeki tişört hoşuma gitmedi. Birde palton daha koyu renkte olsa sanki daha iyi olurmuş gibi geldi. Onun dışında gerçekten çok güzel ve şık görünüyorsun. (: -9" 



shovturkiye 

Özlem'in yorumu: "Çok eğlenceli bir kombin olmuş :) Çanta ve poşetler kombini tamamen filmden çıkmış bir hale getirmiş. Ben sadece üstünü sevemedim, daha soft bir pembe bu kombini daha iyi taşırdı diye düşünüyorum. - 9" 

Feraye'nin yorumu: "Öncellikle seni tanıdığım için gerçekten sana çok uygun bir film seçtiğini söyleyebilirim. Kombinin tam olarak alışverişe giden pembe sever şımarık kız havasını yakalamış ancak neden kırmızı gözlükler kullandığını anlayamadım. Filmde buna benzer renkte bir gözlük kullanılmış ama bu kadar kırmızı değillermiş. Gözlük yerine minik pembe bir şapka takman daha hoş olurdu.Sana puanım:8" 

Begüm'ün yorumu: "Sena kombinine aşırı derecede aşık oldum :D Gerçekten çok çok iyi görünüyorsun özellikle alışveriş çantaları ve köpeğini taşıdığın çantaya bayıldım. Sadece kullandığın gözlüğünü çok sevemedim. -10"




bercempm

Özlem'in yorumu: "Hem senin hem de köpeğinin kombini mükemmel görünüyor :) Ben renk tonlarındaki geçişini çok sevdim, zor bir geçiş olmasına rağmen çok iyi yaptığını düşünüyorum. - 10"

Feraye'nin yorumu: "Kombinin seçtiğin film için gayet uygun olmuş ayrıca köpeğini de giydirmen çok hoş olmuş. Kombininde beğenmediğim en önemli şey etek olarak kullandığın elbisenin rengi. Çok alakasız bir pembe olmuş keşke daha farklı bir pembe tonu tercih etseymişsin. Kombinin genel havasına göre sana verdiğim puan:8"

Begüm'ün yorumu: "Senin ve köpeğinin kombinine bayıldım gerçekten. İkinizde aşırı iyi gözüküyorsunuz. Kombininde tek eleştireceğim şey sanırım eteğinin tonu. Üstündeki pembe tonlarından devam etseydin bence daha pürüzsüz bir görünüm elde ederdin. Ama başta da söylediğim gibi gerçekten bayıldım kombinlerine. -10"

Yorumlar