Ana içeriğe atla

Callie's Crew Kapatıldı!

 
Herkese merhaba!
Yaklaşık 1 saat önce Starblog'da Callie's Crew'ün kapatıldığı resmi olarak duyuruldu! Stardoll Admin şöyle bir açıklama yaptı:

"Merhaba bebekler!
Bugün sizlere çok sevgili Callie's Crew'ümüzün kalıcı olarak emekliye ayrıldığını duyurmak için buradayım.

Callie's Crew'ün üyelerimize ve Stardoll'a bağlılıklarına hayranız ve tüm ekibimiz onların yıllar süren sonu gelmez yardımları için minnettar. Onlar bizim Stardoll'u eğlenceli, adil ve dost canlısı bir yer yapma hedefimize yardımcı oldular!

Şu ana kadar 54 Stardoll üyesi Callie's Crew üyesi olarak görev yaptı. Crew'ü kapattığımız şu zamanlarda ise 5 aktif Crew üyesi yer alıyor ve Stardoll'u harika bir yer yapma mücadelesine katılan her bir doll'a minnettarız.

Crew'ümüzden sizlerle paylaşmamız için bazı özel hatıralarını göndermelerini istedik. Busecem06'nın en sevdiği anıları Eda.Stardoll, Lisa.Stardoll ve diğer Stardoll ekibi ve bebekleriyle fotoğraflar çektiği ve konuştuğu bir partiye katılmasını içeriyordu. Mznita kendi dostlarıyla burada olmayı, sorulara cevap vermeyi, canı sıkkın dollları yatıştırmayı ve sakinleştirmeyi ve en önemlisi zorbalığa uğrayan üyelere yardımcı olmayı sevdi. Ve ne zaman kendisi yaşı, Callie's Crew statüsü ya da doll'unun görünümü yüzünden diğer üyeler tarafından zorbalığa uğradığını hissetse arkadaşı olan diğer Crew üyeleri madmadeleine, madrockafox ve doogieh'e kendisine yardım için gelen üyelere yaptığı gibi destek almak için gitti. Bu birbirine sımsıkı bağlı Crew, Stardoll'da kendi zamanlarında çok şey gördü ve yaptı!

Ve şimdi, onların görevi sona erdi. Callie's Crew'un emekliliği bazı üyelerimiz için sürpriz olabilir, ya da telaşa sebep olabilir. Güvenlik ve Rapor ekiplerimiz Stardoll'u güvende tutmak için hala her gün çalışıyorlar ve gönderilen tüm raporları kontrol ediyorlar. Yani eğer geçmişte olsa bir Callie's Crew üyesine danışacağınız, One Stop Kurallarına uymayan bir davranış görürseniz lütfen Rapor etme butonunu kullanın. Söylediğimiz gibi, bu kalıcı bir emeklilik  Crew'un kapatılması anlamına gelmektedir. Yerlerini alacak yeni kişiler aramıyoruz. Callie's Crew üyelerine samimi ve içten bir TEŞEKKÜR! Eğer onları Stardoll'da görürseniz lütfen onlara yıllardır ne kadar harika olduklarını ve zamanlarını ve kibarlıklarına minnettar olduğunuzu söyleyin!

Sevgiler!
Lisa.Stardoll ve tüm Stardoll Staff ekibi"

Callie's Crew yıllardır oyun içinde bizlere yardımcı olmaya çalışan üyelerden oluşan bir ekipti. Bazı üyeleri tartışmalara sebep olsa da son ekip oldukça yardımsever ve sorularınıza cevap alabileceğinizden emin olduğunuz kişilerden oluşuyordu. Crew kapatılınca normalde profillerinde Callie's Crew simgesi olan tüm üyelerden bu simge de kaldırıldı. Nedeni açıklanmadan kapatılması bana oldukça anlamsız geldi. Oyun içinde karşılıksız yardım etmeyi kabul eden bir ekibe son verilmesi için ciddi bir sebep olması gerektiğini düşünüyorum.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce bu büyük değişiklik iyi mi oldu kötü mü oldu? Neden olmuş olabilir? Yorumlarda buluşalım.

Yorumlar

  1. Stardoll crew'leri emekli yapmak yerine flash player'a bir duzen getirmeliydi.. Crew'lerin emekleri bizlerde cok. Bu konu yerine oyunun eksiklerine ceki duzen getirmeliler. Chat'im duzgun calismiyo. :D :D sanki emekliyomus gibi hissediyorum. :D:D Ulkemizdeki crewler bizlere cok yardimci oldu ^-^ Tesekkurler 🐰 Ama crewlik isi bitmemeliydi.. Emekleri coktu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yoruma ancak bu kadar çok katılabilirdim herhalde :D Bence de önceliğin karşılıksız moderatörlük yapan insanların ekibini kapatmak olması oldukça saçma.

      Sil
  2. belki yeni bir sistem gelir siz ne düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben pek beklemiyorum çünkü yazıda özellikle yerlerini alacak yeni kişiler/ekip aramadıklarını belirtmişler :/ Ama hiç belli olmaz.

      Sil
  3. bu kötü oldu :(
    safura12

    YanıtlaSil

Yorum Gönder