Ana içeriğe atla

YORUM: Mayıs 2019 Hotbuys

 
Herkese merhaba!
Bir ayın daha sonuna geldik. Hazır hepsi mağazada yerlerindeyken iyisiyle kötüsüyle bu ayın hotbuys ürünlerini değerlendirmenin tam zamanı.

Bu ay hotbuys ürünler 19-26 Stardollar arasında değişiyordu.

İlk olarak 4 Mayıs'ta Bonjour Bizou'dan 19 Stardollar değerinde bej renkte bir ayakkabı geldi. Ben bu ayakkabıları satın almayı tercih etmedim çünkü dollumun ayağında kesinlikle belli bile olmuyorlar. Ayrıca Starplaza'da onlarca ucuz alternatifi varken 19 Stardolları hak etmeyen bir ayakkabı olduğunu düşünüyorum. Değerlenmesini beklemediğim bu parça ne yazık ki bu ayın zayıf halkalarındandı.

Sonra 7 Mayıs'ta Velvet Orchid'de 20 Stardollara çok şık bir etek geldi. Bu rengin ve bu uzunluğun bir araya geldiği örnekleri Starplaza'da pek görmediğimiz için tarzınıza uyuyorsa almanızı kesinlikle tavsiye ettiğim bir parça. Trençkotlarla kombine edince ortaya çok güzel sonuçlar çıkıyor.

Sonrasında ise 9 Mayıs'ta It Girls'e 16 Stardollarlık inci küpeler geldi. Bu ayın en zayıf halkası diyebileceğimiz küpeler oldukça pahalı. Pearls'te ve takı odaklı mağazalarda ucuz alternatiflerini, hatta daha güzellerini bulmanız mümkün.

14 Mayıs'ta ise bu ayın en sevilen ürünü trençkot It Girls'te 26 Stardollara satışa sunuldu. Midi boy etek, jean pantolon, elbise aklınıza gelebilecek her ürünle çok şık kombinler yapabileceğiniz bu parçayı mutlaka almanızı tavsiye ederim. Hatta ileride değerlenebileceğini düşünerek yatırım adına fazladan da alınabilir.

16 Mayıs'ta ise Starplaza'da Pretty n' Love'da 21 Stardollarlık pembe slip elbise bizleri bekliyordu. İçine giyilen bluzla kombinlenen slip elbiseler son zamanlarda büyük bir trend. Hem bu şekilde hem de düz şekilde kullanılabilecek bu ürün de bu ay alınabilecek ürünler arasında.

18 Mayıs'ta ise üçgen şeklinde gözlükler Original Future'da 21 Stardollara satışa sunuldu. Üçgen şekilli gözlükler son zamanların sevilen ürünlerinden olsa da bu gözlükler benim çok hoşuma gitmedi. Dollar üzerinde kullanmanın zor olduğunu düşünüyorum. Yüksek fiyatı da cabası.

21 Mayıs'ta ise yine It Girls'e 22 Stardollardan Burberry'den ilham alınmış bir çanta geldi. Bu çanta tüm ürünler arasındaki en bonus parça olsa gerek. Her tarza uydurulabilecek klasik bir çanta.

23 Mayıs'ta Evil Panda'ya 25 Stardollarlık gömlek geldi. Hem geyik hem de geyik derisi baskılı crop bir gömlek bu ayın en orijinal ürünüydü. Almanızı tavsiye ederim.

28 Mayıs'ta ise Bonjour Bizou'ya 21 Stardollarlık ayakkabılar geldi. Fiyatı değmeyecek kadar fazla olan ürünlerden biri de onlar oldu ne yazık ki.

Ve son olarak 30 Mayıs'ta 22 Stardollar değerindeki siyah etek Original Future'da yerini aldı. Toplu fotoğrafta benim çok hoşuma giden ve heyecanla beklediğim bu ürün Starplaza'ya gelince denediğimde sevmediğim bir ürün oldu.

Benim aldıklarım
 Genel olarak toparlayacak olursak mayıs ayında kahve tonlarının baskın olduğu, sonbaharı anımsatan çok güzel bir koleksiyon bu ay bizlerleydi. Son gün gelen siyah streç etek dışında görüntü kalitesi yüksek, son zamanların moda anlayışını yakalayabilmiş pek çok ürün Stardoll'da da yerini almış oldu. Uzun zamandır haklı olarak beğenilmeyen hotbuys ürünlerden sonra bu ay nihayet zincir kırıldı diyebiliriz.

Ben yukarıda gördüğünüz 5 ürünü almayı tercih ettim. Mayıs ayı bitse de ürünler kısa bir süre daha mağazada kalacak, istedikleriniz varsa hala almak için şansınız var.

 Sizin en sevdiğiniz ürünler hangileri oldu? Genel olarak ne düşünüyorsunuz? 5'ten fazla yorum gelirse yorum yapanlar arasından seçilecek bir kişiye istediği ürünü hediye edeceğim, bu yüzden görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın! :)

Yorumlar

  1. Ayakkabı ve aksesuar parçaları bana göre çok kötü değil fakat bence fiyatları ürünlere göre pahalı. Eğer daha ucuz olsaydı bir çok kişinin almaya değer bulacağını düşünüyorum. Yine çok güzel bir yorumlama olmuş.♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence en büyük sıkıntıları fiyatlarını hak etmemeleri ve ucuza alternatiflerinin olmaları zaten:/ Çok teşekkür ederim canım ♡

      Sil
  2. bence çokta güzel değil stardoll oncesi gibi elbise koymuyor bence
    safura12

    YanıtlaSil

Yorum Gönder