Ana içeriğe atla

Callie's Picks: Pembe Düşün


Herkese Merhabalar!

Stardoll'da bugün Callie's Picks'te göğüs kanseri onuruna sadece pembelerden oluşan bir koleksiyon yayınladılar. Budan bir hafta önce Lisa, Stardoll Royalty kulübünde bizlere bu koleksiyonda ne istediğimizi sormuştu. Gelen çok fazla istek arasında sadece tek bir kat yayınlayıp üstüne çok fazla güzel öneri arasında yine limitli ürünleri bu koleksiyonda yayınlamış olmaları benim için hayal kırıklığı oldu. Öneriler arasında geleneksek pembe göğüs kanseri kurdelesi de vardı. Koleksiyon bunun üzerine yapılacakken neden bu öneriyi koleksiyona dahil etmediler merak ediyorum.



 Koleksiyondaki limitli parçalara gelecek olursak; 51 sd değerindeki çanta 22 Ağustos 2009 ile 27 Ağustos 2009 tarihleri arasında limitli bir süre boyunca satın alınabilecek 5 çantadan biriydi. Bu çantaların orijinal fiyatları 50 sd ve bu çantaların bir daha asla satılmayacağı belirtilmişti. Fakat bu çanta 13 Ağustos 2014 yılında CP koleksiyonunda 60 sc'ye yayınlanmış ve şimdi tekrar bu koleksiyonda 51 sd'ye görüyoruz.


Diğer bir limitli ürün olan ayakkabılar ise eski Antidote koleksiyonlarına ait.

Ayrıca 6 sd'den satılan Ashley shoes Stardoll Official mağazasında 10 sc'den hala satışta. Bu mağazayı Stardoll'daki Gizli Mağazalar yazımızda yer vermiştik. O yazıya giderek bu ürüne 10 sc'den sahip olabilirsiniz.


 Bu koleksiyondaki ürünlerin fiyatlarına gelecek olursak 6 sd ile 51 sd arasında ayrıca 1 adette sc ürün var. Bu koleksiyonda ne yazık ki daha önceden sc ile satılıp da şuan da bu koleksiyonda sd ile satılan çok fazla ürün var.

Siz bu koleksiyonu nasıl buldunuz? Limitli ürünlerin bu koleksiyona gelmesi hakkında düşünceleriniz neler?


"Merhaba Dolls!

Bu ay, muhtemelen bir sürü turuncu, mor, yeşil ve siyahı Cadılar Bayramı yaklaştığı için ve aslında bir önceki Callie's Picks koleksiyonunda bu renkleri ağırlıklı olarak gördük.
Bu koleksiyon için kalbe birazcık daha yakın olan, başka bir renge odaklanmak istedim.

Bu çok önemli  olan renk, özellikle Ekim ayında... PEMBE! Göğüs kanseri farkındalığı için bu ay ve yıl boyunca pembe düşünün.

Bir kurtulan olarak, bir aile üyesi ya da bu hastalıkla ilgilenen birinin arkadaşı olarak ya da hepimiz ya da başka bir şekilde kendimizden etkilenen herhangi birisiyle dayanışma halinde pembeyi sallayabilirsiniz. Eğer göğüs kanseri ile savaşan, kazanan veya savaşan cesur savaşçıların onuruna dolabınıza ekleyecek pembe şeyler ayırıyorsanız umarım burada bulabilmişsinizdir.

Keyfini çıkarın!

 xoxo Callie"

Yorumlar

  1. ben genel olarak beğenmedim sc ile satılan sadece bir tane çanta var

    YanıtlaSil
  2. O cantayi 60 sc'ye satip simdi de 50 sd'ye bize sunan cok sevdigim Callie'ye selamlar :/ Cok guzel bir fikir bu koleksiyon. Anlami cok guzel. Ama yansitilamamis ne yazik ki. Cok uzucu cidden. Daha cok onemsemeleri gerekiyordu bu konuyu. :/

    YanıtlaSil
  3. Limitli ürünlerin yer alması gerçekten çok saçma, o zaman limitli olmalarının bir anlamı kalmıyor. Bot ne güzelmiiş diye baktım ve fiyatını görünce anında geri bıraktım :D Ashley shoesun ve çantanın gelmesi ayrı bir saçmalık. Hiç dikkat etmiyorlar mı ya?
    Koleksiyon da hiç güzel olmamış

    YanıtlaSil

Yorum Gönder