Ana içeriğe atla

Museum Mile: 10 Years of MSW Koleksiyonu!


Herkese merhaba!
Sabah MSW 2019'un çok yakında geleceği duyurusundan sonra bugün beklediğimiz gibi Museum Mile'ın MSW temalı koleksiyonu geldi.



2 katlık koleksiyonda ürünler 10-32 Stardollar arasında değişiyor. 3 tane Starcoins ürün yer alıyor. Koleksiyonda 2 tane de dekor ürünü var.

Bu koleksiyon genel olarak eski yılların MSW promosyon bedavaları, MSW Store ürünleri ve MSW dönemi Stardollar satın alımlarından sonra hediye edilen ürünlerden oluşuyor. MSW'nin 10 yılı özel koleksiyonu derken MSW temasına uygun ancak yeni ürünler beklerken bizzat Callie's Picks'in tüm olayının Museum Mile gibi kendine has bir teması olan bir mağazada yapılması epey gereksiz olmuş. Ki zaten ürünler arasında Callie's Picks'te de yayınlanmış olanlar yer alıyor.


Ayrıca koleksiyonda MSW 2018'in 2.'si ve 3.'süne özel olarak hazırlanan MSW elbiseleri de yer alıyor. Bu koleksiyon Stardoll'da eski hesaplarını kaybedenler ya da oyuna geç başlayanlar için iyi olabilir ancak kişiye özel ürünlerin yanı sıra dönemlik özel ürünlerin de satışa sunulması o ürünlerin insanlar için olan değerini oldukça düşürüyor. Ayrıca kullanıcıların Stardoll'a olan güvenini de azaltıyor. Stardoll'un en büyük yarışmasının kazananlarına özel hazırlanan kıyafetler bile tekrar herkese açık bir şekilde yayınlanabiliyorsa limitli ürünlerin tekrar yayınlanmayacağının da garantisi yok.

MSW'ye çok da iyi bir giriş yapmıyoruz gibi görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce bu koleksiyon böyle olmalı mıydı? Görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

GÜNCELLEME: Koleksiyonun yayınlanışından tam 1 gün sonra yukarıda bahsettiğimiz MSW 2.'si ve 3.'süne özel hazırlanan elbiseler, gelen tepkiler üzerine mağazadan kaldırıldı. Yerlerine de normalde 2018'in MSW 1.'si için tasarlanan ancak birinci erkek olunca değiştirilen kıyafet geldi. Önceden eski elbiseleri alanların elbiseleri de bu elbiseyle değiştirildi.

Yorumlar

  1. Ben bu blogta ilk defa yorum yapıyorum. Söyleyecek şey çok aslında ama şunu diyebilirim bi insan daha iyi nasıl berbat koleksiyon çıkarır onu gördük bugün gelecek demiştiniz nasıl güzel hayaller kurdum 10. Yıl için bunları mı layık gördüler bunu hazırlayanların zevkinden şüphe ediyorum BERBATTT! Stardoll gözümden düştü calilies picks adlı kişi de :(

    YanıtlaSil
  2. Stardoll bu aralar bizi şaşırtıyor. 10.yıla özel çok daha özenli ve YENİ bir koleksiyonn beklerdim. Umarım bu sadece başlangıçtır yeni bir koleksiyon daha çıkar, umarım.. Sanırım stardoll çalışanları arasında sorunlar var yoksa neden böyle gariplikler oluyor çözemedim.

    YanıtlaSil
  3. Dediginde haklisin. 2. ve 3. olan kisilerin elbiselerinin koyulmasi sacma olmus. Ben ilk gordugumde buraya koydugun urunleri gormustum. sonra ki gun yine bu magazaya baktigimda 2. ve 3.'lerin elbiselerinin degistigini fark ettim. Cogu kiside tepki gostermis olmali. Ve yine haklisin. Museum mile= Callie's picks olmus. Stardoll costu yine.. :D

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten kendileri akıl edemiyor mu 2 ve 3. ye verilen elbiseleri yayınlamanın saçma olduğunu? Mağaza da çok kötü cidden, sanki 2009dayız

    YanıtlaSil

Yorum Gönder