Ana içeriğe atla

Yeni Dress-Up Doll: Gabby-Style


Herkese merhaba!
11 Ekim'de başlayan Disney Channel'ın yeni dizisi Gabby Duran & The Unsittables, tanıtım adına Stardoll'a da geldi. Dizinin fragmanını izlemek için tıklayın.

Tüm kullanıcılara açık bir şekilde Gabby Duran'ın dress-up doll'u geldi. Dizide Gabby karakterinin giydiği pek çok kıyafet dress-up doll'a özel tasarlanmış. Gitmek için tıklayın.


Stardoll'la yapılan anlaşma sonucu sadece ABD'deki kullanıcılara da yukarıda gördüğünüz hediyeler gönderildi. Bedavalara sahip olmak için proxy vs. kullanabilirsiniz ancak proxy kullanımı Stardoll'da yasak olduğu için hesabınız uyarı alabilir veya kapatılabilir. Belirtmekte fayda var, bazı üyeler Puffin ile giriş yaptığında hediyeleri alabildiklerini söylüyor. 

Dress-up doll hakkında ne düşünüyorsunuz? Bedavaları alabildiniz mi, ya da almak ister miydiniz? Görüşlerinizi merak ediyorum! :)

Yorumlar

  1. Yine buna benzer bir yazi yayinlamistiniz. Capsule chix diye. Onda da sadece Amerikalilar'a ozeldi. Benim hosuma gitmiyor bu ayrimcilik. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle :/ Begüm ve ben bu konuda Stardoll'a mesaj attık, kampanyalar önceden belli pazarlara hitap etme amacı taşıdığı için belli lokasyonlara geldiği söylendi.

      Sil

Yorum Gönder